Alfa solutions | Wat onze klanten over ons zeggen I Referenties

IT voor Business / webshop particulieren

Referenties

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen?

We vroegen hen naar onze geboden oplossingen, communicatie, samenwerking,...

Thomas, Klinisch Laboratorium Maenhout

"In de medische sector is informatieveiligheid heel erg belangrijk. Daarnaast is continuïteit van ons ERP en van onze online diensten heel belangrijk. Zij hebben samen met ons een infrastructuur opgezet die deze uitdagingen aankan."

Bert, Belgian Lifting & Equipment Company nv

“De overstap maken van het ene CRM pakket naar het andere is voor bedrijven nooit simpel. Maar aangezien Alfa Solutions hiervoor een kant-en-klare oplossing heeft, heb ik geen moment getwijfeld.”

Miguel, SV Zulte Waregem

"Om 7u 's morgens crashte mijn computer, maar dankzij Alfa solutions kreeg ik om 10u al mijn nieuwe laptop in handen en om 10u30 was ik alweer aan het werk! Topjob & super service!"

Kurt, Printburo

"We werken al even samen met een partnershipovereenkomst waardoor ik maar hoef te bellen en de oplossing in een mum van tijd klaarligt."

Tom, Bent Merkschoenen

“Bij de noodzakelijke vernieuwing van ons ERP-pakket drong ook de vernieuwing van onze hardware zich op. Gezien wij al jaren partner zijn bij Alfa solutions was de keuze snel gemaakt.”

Philippe, Tiseco BVBA

"Alfa medewerker, Joeri, is een vertrouwd gezicht bij ons en we beschouwen hem ondertussen als een echte Tiseco collega."

Jan, Esterline Belgium BVBA

"Op vlak van flexibiliteit en advies is Alfa solutions een prima partner die ons korte leveringstermijnen garandeert, extra advies aanbiedt en een scherpe pricing neerzet"

Sigrid, De Ark nv Vastgoed

"We werken reeds meer dan 15 jaar samen met Alfa solutions. We hebben vertrouwen in hun professionele en efficiënte aanpak, zeker ook voor ons als leek in deze branche een ware geruststelling."

Mieke, Aula

"De experts van Alfa Solutions hebben onze volledige IT omgeving in kaart gebracht met een duidelijk plan. Aan de hand van de IT audit hebben ze ons snel voorzien van een vernieuwde en optimale IT infrastructuur op maat van ons bedrijf en de specifieke werkzaamheden."

Frederick, Vandeputte BVBA

"Alfa solutions is professioneel en speelt kort op de bal. Wij zijn reeds 14 jaar een tevreden klant."

Bart, Callens & EMK

“Sinds jaren is Alfa solutions onze vaste leverancier en servicecentrum voor hardware binnen ons bedrijf. Deze blijvende samenwerking is onder andere te danken aan een snelle en correcte werking, goede dienst na verkoop en technische knowhow van A tot Z. Indien wij een vraag lanceren dan kan ik gerust zijn dat we de correcte oplossing krijgen aan de beste prijzen.” - Bart Desmet van Callens & EMK in Waregem.

Guy, Flanders Tapestries BVBA

"Door een jarenlange zorgeloze samenwerking met Alfa solutions, kunnen we stellen dat we hen sterk aanbevelen aan alle ondernemingen die IT- ondersteuning nodig hebben."

Carine, VDV Advocaten

"Door volop een beroep te doen op hun dienstverlening, genieten wij van IT-ondersteuning wanneer nodig en kunnen wij ons focussen op onze core business. Alfa solutions slaagde er daarbij in om mee te evolueren in ons groeiverhaal. Van een klein naar een middelgroot kantoor."

Stijn, Sonar Architecten

"Door onze constante groei hebben wij een betrouwbare partner nodig, en Alfa solutions helpt ons deze groei te bestendigen."

Trien, Trien Byttebier

"Alfa solutions heeft me geholpen om een goed systeem op poten te zetten zodat ik al mijn beeldmateriaal zowel op kantoor als op locatie kan raadplegen."

Ryan, Fraxinus

"Ik ken de zaakvoerder, Piet, ondertussen al ruim 20 jaar en we ervaren steeds een goede service. Het voordeel van de samenwerking is simpel, we hebben nooit last van downtimes."

Joost, Merckx Machines nv

"Na een samenwerking van 35 jaar zijn we nog steeds erg tevreden! De communicatie met het team verloopt uitstekend en de projectopvolging is zeer vlot."