Alfa Solutions I wat Vincent van PlastIQ over ons zegt

IT voor Business / webshop particulieren

Vincent Mispelaere van

PlastIQ

Algemene info

Naam: Vincent Mispelaere

Bedrijf: PlastIQ

Locatie: Brussel

Aantal medewerkers: 12

Eigen IT-afdeling? Nee

Waarom heb je ervoor gekozen om met Alfa Solutions samen te werken?

 

We zijn als organisatie op heel korte tijd enorm gegroeid van 3 personeelsleden naar 12 personeelsleden en onze ICT was hier niet op voorbereid.

 

We waren dus op zoek naar een totaaloplossing die we gevonden hebben bij Alfa Solutions. Ook de garanties op een snelle dienstverlening bij problemen waren belangrijk in onze keuze.

 

 

 

"Bedrijven die op zoek zijn naar een totaalaanbieder die hen volledig ontzorgt, vinden in Alfa Solutions een ideale partner. Sinds we een partnership hebben, heb ik als directeur veel minder zorgen op het vlak van ICT."

 

 

 

Met welke uitdagingen heeft Alfa Solutions je geholpen?

 

Wij zochten daarbij ook specifiek naar een manier om constant bereikbaar te zijn voor mensen die onze opleiding willen volgen. Voor ons werkzoekendenproject zijn wij immers voortdurend op zoek naar nieuwe kandidaten. We maken dan reclame via verschillende kanalen. Alleen was het niet gemakkelijk om een vlotte manier te hebben waarop die mensen ons konden bereiken. Soms zitten we in vergaderingen of moeten we opleiding geven waardoor we telefonisch niet direct bereikbaar zijn.

 

Welke oplossingen werden hiervoor aangeboden?

 

> Microsoft Bookings (Onderdeel van Microsoft 365)

 

Dankzij Alfa Solutions kunnen mensen nu via de website een afspraak boeken met één van de jobcoaches. De Microsoft Bookings toepassing is gelinkt aan onze agenda zodat mensen kunnen zien wanneer er een moment vrij is.

 

Eenmaal ingeboekt krijgen wij een mailtje, en als we de afspraak details openklappen, hebben we meteen de contactgegevens van de persoon in kwestie. Dus mocht het voor ons toch geen goed moment zijn dan kunnen we die persoon al contacteren.

>> lees hier de volledige user case

 

 

Hoe haal je nu voordeel en/of rendement uit de producten en diensten van Alfa Solutions?

 

We werken heel projectmatig en elk project heeft specifieke ICT behoeftes. Het stroomlijnen van al onze vragen en het zoeken naar de ideale oplossing hiervoor is een meerwaarde, AS denkt niet alleen in bytes en bits maar vertaalt de menselijke context van de projecten naar pragmatische ICT oplossingen.

 

 

Hoe verloopt de communicatie met het Alfa team?

 

Heel vlot. Als we een probleem hebben sturen we een mail en dit wordt dan altijd snel onder handen genomen.

 

 

Zou je Alfa Solutions aanraden aan andere bedrijven?

 

Bedrijven die op zoek zijn naar een totaalaanbieder die hen volledig ontzorgt, vindt in Alfa Solutions een ideale partner. Sinds we een partnership hebben heb ik als directeur veel minder zorgen op het vlak van ICT.​​​

Hulp nodig?