IT outsourcing I Uw IT omgeving in goede handen I Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

IT outsourcing

Met IT outsourcing zorgt u ervoor dat u zich niets meer van jouw IT omgeving hoeft aan te trekken. Onze experts onderhouden de afgesproken aspecten van jouw IT omgeving en zorgen er dus voor dat je te allen tijde up-and-running bent.

IT OUTSOURCING

De vele voordelen van IT outsourcing

  • Telkens een expert in huis zonder de kosten te dragen van een interne IT medewerker.
  • Steeds gerust van een kwalitatief en veilig systeem
  • Je kan zich focussen op jouw business en vakkennis
  • Productiviteit ligt hoger
  • Toegang tot de laatste technologieën
  • Gemakkelijke toegang tot aanvullende oplossingen
  • Onmiddelijke ondersteuning bij noodgevallen

IT outsourcing interessant voor groeiende ondernemingen

Het is vaak bij de groeiende ondernemingen dat de wirwar start. Je begint klein en alles is nog overzichtelijk. Maar na een tijdje groeit jouw klantenbestand, neem je meer personeel onder de arm en wordt het steeds moeilijker om het overzicht te bewaren en alles zelf te doen.

 

En dan moet je een keuze maken: het complexe IT beheer uitbesteden of niet? En indien ja, wélke diensten dan precies? Bij IT outsourcing bekijken we dan samen wat interessant is en waar kunnen bijstaan. Het is een dienst die specifieke kennis en constante opvolging vereist.

 

Indien je een duidelijke groei meemaakt, zorgen we ervoor dat we dit reeds incalculeren zodat jouw IT-infrastructuur meegroeit met jouw bedrijf.

We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Alfa solutions bij...

Klinisch Laboratorium Maenhout -

 

"In de medische sector is informatieveiligheid heel erg belangrijk. Daarnaast is continuïteit van ons ERP en van onze online diensten heel belangrijk. Zij hebben samen met ons een infrastructuur...

Alfa solutions bij...

PlastIQ -

 

"Bedrijven die op zoek zijn naar een totaalaanbieder die hen volledig ontzorgt, vinden in Alfa Solutions een ideale partner. Sinds we een partnership hebben, heb ik als directeur veel minder...

Alfa solutions bij...

Bent Merkschoenen -

 

“Bij de noodzakelijke vernieuwing van ons ERP-pakket drong ook de vernieuwing van onze hardware zich op. Gezien wij al jaren partner zijn bij Alfa solutions was de keuze snel gemaakt.”

Alfa solutions bij...

Printburo -

 

"We werken al even samen met een partnershipovereenkomst waardoor ik maar hoef te bellen en de oplossing in een mum van tijd klaarligt."

Alfa solutions bij...

SV Zulte Waregem -

 

"Om 7u 's morgens crashte mijn computer, maar dankzij Alfa solutions kreeg ik om 10u al mijn nieuwe laptop in handen en om 10u30 was ik alweer aan het werk! Topjob & super...

Alfa solutions bij...

Belgian Lifting & Equipment Company nv -

 

“De overstap maken van het ene CRM pakket naar het andere is voor bedrijven nooit simpel. Maar aangezien Alfa Solutions hiervoor een kant-en-klare oplossing heeft, heb ik geen moment...

Alfa solutions bij...

De Ark nv Vastgoed -

 

"We werken reeds meer dan 15 jaar samen met Alfa solutions. We hebben vertrouwen in hun professionele en efficiënte aanpak, zeker ook voor ons als leek in deze branche een ware...

Alfa solutions bij...

Aula -

 

"De experts van Alfa Solutions hebben onze volledige IT omgeving in kaart gebracht met een duidelijk plan. Aan de hand van de IT audit hebben ze ons snel voorzien van een vernieuwde en optimale IT...

Alfa solutions bij...

Ampe Trucks -

 

"Ze maakten een performante structuur van ons complex IT lokaal. Een hele uitdaging en een pluim voor System Engineer, Jack, hiervoor! Ook de verkoopsdienst voldoet aan al onze verwachtingen en...

Alfa solutions bij...

Fraxinus -

 

"Ik ken de zaakvoerder, Piet, ondertussen al ruim 20 jaar en we ervaren steeds een goede service. Het voordeel van de samenwerking is simpel, we hebben nooit last van downtimes."

Alfa solutions bij...

Sonar Architecten -

 

"Door onze constante groei hebben wij een betrouwbare partner nodig, en Alfa solutions helpt ons deze groei te bestendigen."

Alfa solutions bij...

Vandeputte BVBA -

 

"Alfa solutions is professioneel en speelt kort op de bal. Wij zijn reeds 14 jaar een tevreden klant."

Alfa solutions bij...

Callens -

 

“Sinds jaren is Alfa solutions onze vaste leverancier en servicecentrum voor hardware binnen ons bedrijf. Deze blijvende samenwerking is onder andere te danken aan een snelle en correcte werking,...

Alfa solutions bij...

Tiseco BVBA -

 

"Alfa medewerker, Joeri, is een vertrouwd gezicht bij ons en we beschouwen hem ondertussen als een echte Tiseco collega."

Alfa solutions bij...

Merckx Machines nv -

 

"Na een samenwerking van 35 jaar zijn we nog steeds erg tevreden! De communicatie met het team verloopt uitstekend en de projectopvolging is zeer vlot."

Alfa solutions bij...

ScioTeq -

 

"Op vlak van flexibiliteit en advies is Alfa solutions een prima partner die ons korte leveringstermijnen garandeert, extra advies aanbiedt en een scherpe pricing neerzet"

Alfa solutions bij...

Flanders Tapestries BVBA -

 

"Door een jarenlange zorgeloze samenwerking met Alfa solutions, kunnen we stellen dat we hen sterk aanbevelen aan alle ondernemingen die IT- ondersteuning nodig hebben."

Alfa solutions bij...

Trien Byttebier -

 

"Alfa solutions heeft me geholpen om een goed systeem op poten te zetten zodat ik al mijn beeldmateriaal zowel op kantoor als op locatie kan raadplegen."