Server installatie

De keuze voor een goede server start bij een correcte analyse. Samen met u brengen we de noden en verwachtingen in kaart. Elk bedrijf heeft een andere opvatting over wat een centrale server inhoudt. Daarom stemmen we af. Wat is nodig, wat is mogelijk en wat is de kost?

 

Eens we de ideale server voor u geselecteerd hebben, stellen we deze aan u voor. Na akkoord kunnen we overgaan op het praktische luik. Een planning helpt u en ons bij een vlotte implementatie en activering. Volledig nieuw geïntegreerd in de bestaande IT infrastructuur?

 

>> VRAAG GRATIS OFFERTE

"De complete installatie van de server, de tuning en de nazorg verzorgen onze specialisten voor u."

 

Afhankelijk van de aanwezige kennis in het bedrijf – niet elke onderneming heeft immers een IT-afdeling- maken we afspraken in verband met de opvolging. Dit kan van op afstand of ter plaatse. Zo garanderen we een duurzaam vlot functioneren van uw IT infrastructuur.

 

Om onze uitstekende service, support en nazorg te garanderen bij bestaande IT infrastructuren is een inventarisatie aangewezen. Indien de diensten niet initieel door Alfa solutions werden opgezet; dienen we ons te verdiepen in IT infrastructuur en de nodige documentatie op te maken.

Waarom bedrijven op Alfa solutions vertrouwen bij de keuze van hun server installatie?

  • Betrouwbaar en kwalitatieve lokale partner
  • Uitgebreide expertise van onze technici
  • Doordachte keuzes na grondige analyse

Neem contact op met een van onze experts voor hulp bij een server op maat van uw bedrijf. Samen bekijken we de mogelijkheden!