Veeam Partner I Back-up & herstel I Experts van Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Veeam Silver Pro Partner

Alfa Solutions is Veeam Silver Pro Partner. Een ervaren partner met kennis van zaken over het volledige productgamma van Veeam.

 

Veeam is een internationale aanbieder van toonaangevende software voor back-up, herstel en replicatie. En mag reeds meer dan 183.000 klanten wereldwijd veilig het internet op sturen. Ze zijn dan ook een gevestigde waarde in IT-sector.

 

Veeam deelt erkende certificeringen uit aan partners die de nodige kennis en servicevaardigheden hebben behaald. Ons Silver Partnership toont dus ook aan dat we een ideale partner zijn om het Veeam gamma bij je te implementeren.

Veeam-Silver-Cloud-Service-Provider

VEEAM PARTNER: VOORDELEN VOOR DE KLANT

  • Voldoen aan de hoogste normen

We voldoen aan de strenge normen die Veeam oplegt voor zijn partners, en laat ons eerlijk zijn, dat is niet steeds een vanzelfsprekendheid.

 

  • Steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Het aanbod en de oplossingen die Veeam biedt, evolueren constant. Dus ook de bijhorende competenties. We blijven steeds up-to-date zodat we ook telkens de meest relevante oplossing kunnen aanbieden aan onze klant. We denken immers altijd mee op lange termijn.

‚Äč

  • Rechtstreekse communicatielijn met Veeam

Als betrouwbare en onderbouwde partner krijgen we rechtstreekse toegang tot de geavanceerde support binnen het Veeam Business Team. Daardoor kunnen we sneller reageren met de beste informatiebron die er is.

 

  • Betere prijzen

Door onze hechte samenwerking genieten we ook van de betere prijzen bij Veeam, waardoor we deze ook kunnen doorsluizen naar de klant.

Veeam back-up voor Microsoft 365

Wist je dat... jouw Microsoft 365 Business data NIET automatisch geback-upt wordt? Jouw mappen, e-mails, afspraken, enz. die je verwijdert, verdwijnen onverbiddelijk na 30 dagen. Merk je  achteraf dat een belangrijk document weg is? Met opzet of per ongeluk. Dan is er geen terugweg.

 

Veeam® Backup voor Microsoft 365 heeft daar de oplossing voor. Het elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat jouw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

 

Veeam® is de onbetwiste marktleider in beveiliging van Microsoft 365 data.