Software

U bent succesvol in uw dagelijkse business. Maak u dus niet langer zorgen over uw IT. Onze software en onze consultants helpen ondernemingen om kostenefficiënt om te springen met IT-tijd, -middelen en personeel. Zo kunnen ondernemingen zich focussen op hun belangrijkste taken en wordt uw IT geen kost maar een investering.

professionele analyse van uw huidige software omgeving?

Software aanbevelingen op maat van uw bedrijf

 

Act! is al meer dan 25 jaar de nummer 1 oplossing met krachtige, eenvoudig te gebruiken functies voor klant- en contactbeheer en e-marketing. Dankzij deze functies bent u altijd voorbereid op elk contact met uw klanten, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.


Onze eigen softwarecel Advodata Computer Service ontwikkelt reeds sinds 1989 een softwarepakket dat speciaal ontwikkelt is voor de workflow van advocaten.

 

Advodata is de pionier in advocatensoftware en de perfecte digitale hulp in elk advocatenkantoor. Werk efficiënter, win tijd, behoud het overzicht en maximaliseer uw winsten.

 

Vragen over of interesse in het softwarepakket Advodata? Laat het ons weten via info@advodata.be en we bekijken samen hoe we u verder kunnen helpen.

 

Gezien de snel evoluerende IT-markt staan onze software-experts regelmatig voor nieuwe uitdagingen. Lees er gerust enkele boeiende getuigenissen op na.

Geen zorgen, want Act! is de bewezen, vertrouwde keuze van KMO's

Werkt u in een advocatenkantoor? Klik dan zeker verder. Met deze eenvoudige en overzichtelijke advocatensoftware tilt u de prestaties van uw kantoor een niveau hoger.