IT services

IT services zijn onmisbaar in elk stabiel bedrijf, en alle kennis in huis hebben is quasi onmogelijk of onbetaalbaar geworden. Voor IT-projecten kan u een beroep doen op de IT services van onze experts. De accountmanager staat u bij om het project op te volgen van A tot Z.

Outsourcing

U doet waar u goed in bent, en wij focussen ons op uw IT infrastructuur. Besteed uw IT aangelegenheden aan ons uit en wees steeds zeker van IT expertise binnen uw firma. 

Monitoring

We houden uw systeem nauwlettend in het oog. Indien er zich een probleem voordoet op het vlak van back-up, grijpen we tijdig om erger te voorkomen.

DOMEINNAAM

U wilt een eigen domeinnaam, gekoppeld aan uw IP adres? Geen probleem, dat voeren wij voor u uit. Zo wordt uw website gemakkelijk gevonden!

servicedesk

Bel naar onze service desk en we registeren uw vraag zorgvuldig en zorgen voor een snelle opvolging. We kunnen u telefonisch bijstaan of sturen indien nodig een expert ter plaatse.

MANAGED SERVICES

Met een servicecontract en credits kan onze vakman u snel ondersteunen. Het systeem zorgt voor flexibiliteit, proactiviteit en onderbouwde kennis.

Geen idee waar te beginnen?

 

Laat even van je horen. We helpen je graag op weg.

IT services op maat van uw bedrijf

We bieden een totaalplaatje aan IT services aan. Dat wil zeggen dat u slechts 1 contactpunt hebt en de workflow zo efficiënt mogelijk gebeurt. Op die manier kunt u zich blijven concentreren op de core belangen van uw onderneming, onze IT experts doen de rest.

 

We investeren constant in opleidingen voor onze collega's. Zo bieden wij u experts aan die gespecialiseerd zijn in hun vakdomein.​​

 

Contacteer ons voor meer informatie!

interne_experts-01.svg

We komen graag eens luisteren

"Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij onze klanten in hun IT omgeving. Van kleine tot grote KMO's. Zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten. Wij ervoor zorgen dat ze overal en altijd optimaal kunnen werken in deze digitale wereld."

 

~ Piet Detailleur, zaakvoerder

Wist u trouwens dat we uw scherm desgewenst kunnen overnemen? Zo zijn we virtueel snel ter plaatse. Bel onze first line: 056 62 76 75 of mail naar planning@alfasolutions.be.