Alle IT services die u nodig heeft I Alfa solutions

IT services

IT services zijn onmisbaar in elk stabiel bedrijf, en alle kennis in huis hebben is quasi onmogelijk of onbetaalbaar geworden. Voor IT-projecten kan u een beroep doen op de IT services van onze experts. De accountmanager staat u bij om het project op te volgen van A tot Z.

IT services op maat van uw bedrijf

We bieden een totaalplaatje aan IT services aan. Dat wil zeggen dat u slechts 1 contactpunt hebt en de workflow zo efficiënt mogelijk gebeurt. Op die manier kunt u zich blijven concentreren op de core belangen van uw onderneming, onze IT experts doen de rest.

 

We investeren constant in opleidingen voor onze collega's. Zo bieden wij u experts aan die gespecialiseerd zijn in hun vakdomein.​​

 

Contacteer ons voor meer informatie!

interne_experts-01.svg

We komen graag eens luisteren

"Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij onze klanten in hun IT omgeving. Van kleine tot grote KMO's. Zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten. Wij ervoor zorgen dat ze overal en altijd optimaal kunnen werken in deze digitale wereld."

 

~ Piet Detailleur, zaakvoerder

Wist u trouwens dat we uw scherm desgewenst kunnen overnemen? Zo zijn we virtueel snel ter plaatse. Bel onze first line: 056 62 76 75 of mail naar planning@alfasolutions.be.