IT infrastructuur om u te helpen I Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

IT-infrastructuur

Een performante IT infrastructuur is hét vitale orgaan van elke onderneming. Een strak IT netwerk, krachtige server, vlotte WiFi, printers in goed beheer, een nieuw werkstation voor een nieuwe medewerker, enz... Als IT partner zorgen we voor strategisch advies, een vlotte implementatie en uiteraard onderhoud.

DOWNLOAD whitepaper

 

"20 TIPS VOOR EEN SUCCESVOL DIGITAAL NIEUW JAAR"

De hedendaagse IT technologie helpt u om steeds
efficiënter, optimaler en veiliger te werken. Het
evolueert ook continu. Dit overzicht behandelt
enkele onderwerpen die u zeker aan het denken
zullen zetten.

Een IT-infrastructuur is een totaalplaatje

Zoals je kan zien, bevat een IT-infrastructuur heel wat verschillende aspecten. Als het totaalplaatje klopt, en je dus performant en uiterst efficiënt kunt werken in deze digitale maatschappij, ben je al een stapje voor. Waarom zou je immers kiezen voor een verouderde IT infrastructuur, als uw werk & business zo belangrijk is? Het is immers hierop dat al uw data wordt gecreëerd en bijgehouden.

Ontvang advies voor uw IT-infrastructuur.

Alfa solutions bij...

Klinisch Laboratorium Maenhout -

 

"In de medische sector is informatieveiligheid heel erg belangrijk. Daarnaast is continuïteit van ons ERP en van onze online diensten heel belangrijk. Zij hebben samen met ons een infrastructuur...

Alfa solutions bij...

SV Zulte Waregem -

 

"Om 7u 's morgens crashte mijn computer, maar dankzij Alfa solutions kreeg ik om 10u al mijn nieuwe laptop in handen en om 10u30 was ik alweer aan het werk! Topjob & super...

Alfa solutions bij...

Printburo -

 

"We werken al even samen met een partnershipovereenkomst waardoor ik maar hoef te bellen en de oplossing in een mum van tijd klaarligt."

Alfa solutions bij...

Bent Merkschoenen -

 

“Bij de noodzakelijke vernieuwing van ons ERP-pakket drong ook de vernieuwing van onze hardware zich op. Gezien wij al jaren partner zijn bij Alfa solutions was de keuze snel gemaakt.”

Alfa solutions bij...

Tiseco BVBA -

 

"Alfa medewerker, Joeri, is een vertrouwd gezicht bij ons en we beschouwen hem ondertussen als een echte Tiseco collega."

Alfa solutions bij...

Esterline Belgium BVBA -

 

"Op vlak van flexibiliteit en advies is Alfa solutions een prima partner die ons korte leveringstermijnen garandeert, extra advies aanbiedt en een scherpe pricing neerzet"

Alfa solutions bij...

De Ark nv Vastgoed -

 

"We werken reeds meer dan 15 jaar samen met Alfa solutions. We hebben vertrouwen in hun professionele en efficiënte aanpak, zeker ook voor ons als leek in deze branche een ware...

Alfa solutions bij...

Aula -

 

"De experts van Alfa Solutions hebben onze volledige IT omgeving in kaart gebracht met een duidelijk plan. Aan de hand van de IT audit hebben ze ons snel voorzien van een vernieuwde en optimale IT...

Alfa solutions bij...

Vandeputte BVBA -

 

"Alfa solutions is professioneel en speelt kort op de bal. Wij zijn reeds 14 jaar een tevreden klant."

Alfa solutions bij...

Callens & EMK -

 

“Sinds jaren is Alfa solutions onze vaste leverancier en servicecentrum voor hardware binnen ons bedrijf. Deze blijvende samenwerking is onder andere te danken aan een snelle en correcte werking,...

Alfa solutions bij...

Flanders Tapestries BVBA -

 

"Door een jarenlange zorgeloze samenwerking met Alfa solutions, kunnen we stellen dat we hen sterk aanbevelen aan alle ondernemingen die IT- ondersteuning nodig hebben."

Alfa solutions bij...

VDV Advocaten -

 

"Door volop een beroep te doen op hun dienstverlening, genieten wij van IT-ondersteuning wanneer nodig en kunnen wij ons focussen op onze core business. Alfa solutions slaagde er daarbij in om mee...

Alfa solutions bij...

Sonar Architecten -

 

"Door onze constante groei hebben wij een betrouwbare partner nodig, en Alfa solutions helpt ons deze groei te bestendigen."

Alfa solutions bij...

Trien Byttebier -

 

"Alfa solutions heeft me geholpen om een goed systeem op poten te zetten zodat ik al mijn beeldmateriaal zowel op kantoor als op locatie kan raadplegen."

Alfa solutions bij...

Fraxinus -

 

"Ik ken de zaakvoerder, Piet, ondertussen al ruim 20 jaar en we ervaren steeds een goede service. Het voordeel van de samenwerking is simpel, we hebben nooit last van downtimes."

Waarmee kunnen we u helpen?

Alfa solutions, opgericht in 1990, is een pro-actieve partner die met u meedenkt voor alle software, hardware, security of back-up oplossingen.