Managed Firewall I Uw firma goed beveiligd I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Managed firewall

Kiest u voor een managed firewall, dan zorgen wij voor het beheer, de monitoring en bewaking van alle firewalls. De veiligheid van uw systemen zijn gegarandeerd en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de continuïteit van uw werkzaamheden.

 

Een firewall is een absolute noodzaak voor elk bedrijf. Elke onderneming, van klein tot groot, is geconnecteerd met internet en dus vatbaar voor virussen en malware. Om uw IT-infrastructuur en data af te schermen is een firewall essentieel. Zo houden we hackers en computerkrakers buiten.

Managed-firewall-Alfa-solutions

Voordelen van een managed Firewall

  • Telkens een expert aan het werk
  • Continuïteit van uw systemen zijn gegarandeerd
  • Geoptimaliseerde firewall configuraties
  • Geen onverwachte kosten
  • Veranderingen, configuraties, content updates zijn inbegrepen

De digitale wereld heeft nu eenmaal z'n gevaren

Er zijn nu eenmaal digitale aanvallen

Willen of niet, in deze digitale wereld bent u steeds vatbaar voor inventieve en steeds geavanceerdere aanvallen op uw IT netwerk. Uw informatie is vertrouwelijk en daarom zeer waardevol. Het is dan ook noodzakelijk dat u het met zo goed mogelijk beschermt.

 

De eerste stap in de goede richting

Het installeren van een firewall is de eerste stap hierin. Dit onderhouden en constant updaten kost wel wat tijd en kennis.

 

Tijdsbesparing en hulp

De managed firewall service die we aanbieden, levert u heel wat tijdsbesparing op. We voorzien de nodige updates, monitoren het systeem en houden u uiteraard op de hoogte van werkzaamheden.

 

Kritisch blijven

Firewalls en hackers is een verhaal van stropers en boswachters. Als digitale boswachters willen we de stropers –in dit geval hackers met slechte bedoelingen- sneller af zijn door uw gegevens beter te beschermen. Door onze firewalls op geregelde basis kritisch tegen het licht te houden, kunnen we er zeker van zijn dat we met Watchguard een goede keuze maken.

Professionele firewall? Vraag ons vrijblijvend meer info.