IGEL Authorized Partner I thin clients I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Igel Authorized Partner

Het Duitse IGEL is internationaal gekend om hun "next generation edge operating system" dat speciaal is gebouwd voor veilige toegang tot cloudwerkplekken. Een vooruitstrevend bedrijf en één van de snelst groeiende thin client aanbieders ter de wereld.

 

We zijn IGEL Authorized Partner en hebben dus alle kennis in huis om je een onderbouwde thin client-oplossing te bieden. Daarbij geniet je van vlotte ondersteuning. Zowel ons salesteam als technisch team volgt regelmatig opleidingen om onze klanten van de recentste IGEL technologie te kunnen voorzien.

AIP_GOLD_PLATINUM_RGB_IGEL_LOGO_AIP_RGB_RZ (002)

VOORDELEN VAN THIN CLIENTS

  • Het is kosteneffectief

Thin clients kunnen de ecologische voetafdruk drastisch verkleinen door de beperkte hardware benodigdheden. De levensduur van bestaande workstations kan daarnaast verlengd worden door het gebruik van de IGEL OS.

 

  • Verbeterde productiviteit

Doordat zowel de hardware- als software upgrades naar het datacenter zijn verplaatst, kunnen wij als IT partner mogelijke problemen van daaruit laten oplossen in plaats van elk workstation apart te moeten behandelen.

 

  • Grondleggende security

Thin clients zorgen ervoor dat gebruikers geen gegevens naar andere locaties dan het datacenter kopiëren. Er is ook geen manier waarop ongeautoriseerde apps op persoonlijke apparaten kunnen worden geïnstalleerd, waardoor organisaties beter worden beschermd tegen datalekken en malwareaanvallen.

WAT MEER OVER IGEL

IGEL is de leverancier van een geavanceerd OS voor cloud-gebaseerde werkomgevingen en toonaangevende softwareoplossingen als IGEL OS™, IGEL UD Pocket™ (UDP) en IGEL Universal Management Suite™ (UMS). Deze oplossingen vertegenwoordigen een veiliger, beter beheersbaar en kostenefficiënter platform voor het beheer van endpoints dat ondersteuning biedt voor vrijwel elk x86-apparaat. De software van IGEL kan eenvoudig worden afgenomen in de vorm van twee pakketten, Workspace Edition en Enterprise Management Pack.

 

De in Duitsland ontwikkelde endpoint-oplossingen van IGEL worden geleverd met beheerfunctionaliteit, een hardwaregarantie van vijf jaar en softwareondersteuning. Bedrijven kunnen hiermee forse kostenbesparingen realiseren door de levensduur van endpoints te verlengen en vanuit één dashboardinterface uitgebreide controle te krijgen op alle apparaten waarop IGEL OS draait. IGEL heeft vestigingen in alle delen van de wereld en wordt vertegenwoordigd door partners in ruim 50 landen. Ga voor meer informatie over IGEL naar www.igel.com.