Thin Client - Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Igel Thin Clients & OS 

Een compleet virtuele opzet die bestaat uit een thin client en de revolutionaire IGEL software.

 

Wat?

Een thin client is een compacte computer die verbinding maakt met servers en beveiligde datacenters om virtuele applicaties en desktopfuncties aan de eindgebruiker aan te bieden. Ze zijn kostenefficiënt en flexibel in gebruik.

 

Werk op een thin client of op elk ander toestel

IGEL OS biedt ondersteuning voor vrijwel elk x86 apparaat maar wil je IGEL software koppelen met hardware van wereldklasse, dan biedt IGEL diverse thin client apparaten met een hoge beveiliging en optimale prestaties.

 

Universele Management Suite

De UMS is een krachtig client management platform dat IGEL onderscheidt van de overige thin client aanbieders, zonder meerkost.

IGEL thin client image

Werk op élk toestel

Igel OS maakt gebruik van computervervangende technologie om gebruikers toegang te geven tot elke virtuele app of desktop. U kunt dus werken vanop elk toestel.

Igel UD pocket

De vlot opstartbare USB-stick 'Igel UD Pocket' neem je overal mee naartoe en gebruik je op elke beschikbare computer.

 

 

kies uw thin client

IGEL's Thin Client wordt geleverd in 5 verschillende hardwareversies. Kies uw ideale apparaat met optimale prestaties en beveiliging.

 

Over IGEL

IGEL is de leverancier van een geavanceerd OS voor cloud-gebaseerde werkomgevingen en toonaangevende softwareoplossingen als IGEL OS™, IGEL UD Pocket™ (UDP) en IGEL Universal Management Suite™ (UMS).

 

Deze oplossingen vertegenwoordigen een veiliger, beter beheersbaar en kostenefficiënter platform voor het beheer van endpoints dat ondersteuning biedt voor vrijwel elk x86-apparaat.

 

De endpoint-oplossingen worden geleverd met beheerfunctionaliteit, een hardwaregarantie van vijf jaar en softwareondersteuning. IGEL heeft vestigingen in alle delen van de wereld en wordt vertegenwoordigd door partners in ruim 50 landen.

De voordelen van IGEL Thin Clients & OS

  • Een virtuele desktopinfrastructuur is erg kosteneffectief.
  • Verleng de levensduur van endpoints
  • Uitgebreide controle vanuit één dashboardinterface op alle apparaten waarop IGEL OS draait.
  • Van eenvoudige cloudtoegang tot 3D-videobewerking en 4K ondersteuning op meerdere monitoren!
IGEL-Tech-Partners-wheel

igel thin clients & igel os

Informeer me over de mogelijkheden.