SNOM Silver Partner I Alfa Solutions I IP Desk Phones

IT voor Business / webshop particulieren

SNOM Silver Partner

Als SNOM Silver Partner bieden we je  professionele IP deskphones aan die zowel esthetisch als praktisch voldoen aan de zakelijke telefonievereisten van nu.

 

VoIP-telefoonsystemen op locatie zijn buitengewoon rijk aan functies, omdat ze altijd in actieve concurrentie zijn geweest met traditionele PBX-oplossingen. Daarbij zijn er meer en uitgebreidere functies beschikbaar dan bij traditionele implementaties.

Snom_Partner_Logo_Silver_2020-21_web

Kernwaarden van SNOM

  • Superb Audio

Audio design is een kunstvorm bij SNOM. Het vormt de kern van de ontwikkeling, aangezien ze enkele van 's werelds meest geavanceerde tools voor spraakkwaliteit gebruiken. Ze streven er consequent naar om de lat hoog te leggen voor audiokwaliteit in zakelijke communicatie.

 

  • Gesofisticeerde software

De SNOM software heeft een geschiedenis van 15 jaar ontwikkeling en verbetering. Het is veilig en voorziet de zakelijke professional van meer dan 900 telefoonfuncties en instellingen voor een krachtige, flexibele en veelzijdige communicatie-ervaring.

 

  • Duitse kwaliteit

De strenge kwaliteitsnormen van SNOM komen voort uit het Duitse erfgoed. Ze streven naar perfectie in alle aspecten van hardwareontwikkeling met ongeëvenaard vakmanschap, elegant ontwerp, bruikbaarheid en kosteneffectiviteit.

Veilig telefoonbeheer met SNOM

De IP Deskphones worden geleverd met de allerbeste beveiligingsopties en een vooraf geïnstalleerd certificaat om automatisch een ​​veilige voorziening mogelijk te maken. Daarbij is het SNOM-telefoonbeheer volledig inbegrepen.

 

VoIP-telefoonsystemen op locatie zijn buitengewoon rijk aan functies, omdat ze altijd in actieve concurrentie zijn geweest met traditionele PBX-oplossingen. Daarbij zijn er meer en uitgebreidere functies beschikbaar dan bij traditionele implementaties.

 

De overstap naar een zakelijk IP-PBX-telefoonsysteem met gebruik van SNOM-telefoons is voordelig, ongeacht het gekozen type. Wanneer het wordt geïmplementeerd met een vaste partner zoals Alfa Solutions, zorgt het voor naadloze functieondersteuning.

 

Voordelen van een on-site telefoonsysteem:

  • Rijk aan functies - Grote hoeveelheid en uitgebreide functies.
  • SIP - De integratie van een SIP-trunk biedt gratis belpakketten en oproepen via IP. Dit zorgt voor goedkopere gesprekskosten dan met het routing van gesprekken via analoge lijnen.
  • Eigendom - Iets tastbaars hebben dat je je eigen kunt noemen.
  • Geen enkel storingspunt - Meestal worden meerdere analoge en SIP-lijnen gebruikt om oproepen door te leiden, dit biedt meerdere opties als een enkele lijn uitvalt of een storing ontwikkelt.
  • Unified Communications - Telefoonsystemen op locatie maken tegenwoordig zoveel meer mogelijk dan alleen telefoongesprekken. Ze omvatten mogelijkheden voor instant messaging, videoconferenties, spraakconferenties en visuele voicemail.