Alfa Solutions I Onze partnerships I Microsoft - HP - Veeam - HPE - Watchguard - Trend Micro - VMWare

IT voor Business / webshop particulieren

Official Partnerships

We werken nauw samen met de beste partners van dit digitale tijdperk. Werken constant aan onze kennis en aanbod om bij hen de hoogste certificaties te behalen. Door de vlotte communicatie, onze expertise over het product en aangepaste prijzen kunnen we onze klanten de scherpste deals aanbieden.

Als Watchguard Silver Partner zijn we de ideale speler om uw data & gegevens te beveiligen. Onze behaalde certificaten garanderen optimale productkennis en concurrentiële prijzen.

Als Trend Micro Bronze Partner staan we in voor kwalitatieve anti-virussoftware en ondersteuning. Met een erkende partner ben je immers steeds gerust van de beste implementatie.

Als VMWare Professional Partner bieden we installaties en ondersteuning van een wereldwijd marktleider op vlak van virtualisatie en software-defined IT. We brengen deze vooruitstrevende technologie tot bij u.

Als ISO 9001:2015 Certified bedrijf bewijzen we een kwalitatief gewaarborgd systeem binnen Alfa solutions. Hiermee houden we onszelf constant scherp en staan we garant voor kwaliteit met uw belangen op de eerste plaats.

Waarmee kunnen we u helpen?

Alfa solutions, opgericht in 1990, is een pro-actieve partner die met u meedenkt voor alle software, hardware, security of back-up oplossingen.