Microsoft partner I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Microsoft Gold Partner

Alfa Solutions mag al een tijdje de naam Microsoft Gold Partner op de borst kleven. Daardoor weet je al meteen dat je mag uitgaan van uitermate kwaliteit van al de Microsoft diensten.

 

Microsoft deelt 3 erkende certificeringen uit die je veel kunnen vertellen over de kennis en implementatiemogelijkheden van Microsoft producten.

 

Microsoft Partner / Silver Partner / Gold Partner

 

Gold Competency is de hoogste certificering beschikbaar voor Microsoft Partners. Een Gold Partner beschikt dan ook over gespecialiseerde implementatievaardigheden in de Microsoft omgeving.

 

Slechts de top 1% van Microsoft Partners zijn goud gecertificeerd. 

 

Ons team moet dan ook jaarlijks examens afleggen om de kennis, vaardigheden en ervaring te staven.

 

Kies je voor een Silver Partner dan zal je goed geholpen worden, maar het verschil met een Gold Partner is groot. 

Microsoft-partner

MICROSOFT PARTNER: VOORDELEN VOOR DE KLANT

Die gouden plak betekent heel wat:

 

  • Voldoen aan de hoogste normen

We voldoen aan de strengste normen die Microsoft oplegt voor zijn partners, en laat ons eerlijk zijn, dat is geen vanzelfsprekendheid.

 

  • Steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Het aanbod en de oplossingen die Microsoft biedt, evolueren constant. Dus ook de bijhorende competenties. We blijven steeds up-to-date zodat we ook telkens de meest relevante oplossing kunnen aanbieden aan onze klant. We denken immers altijd mee op lange termijn.

‚Äč

  • Rechtstreekse communicatielijn met Microsoft

Als betrouwbare en onderbouwde partner krijgen we rechtstreekse toegang tot de geavanceerde support binnen Microsoft Business Solutions. Daardoor kunnen we sneller reageren met de beste informatiebron die er is.

 

  • Betere prijzen

Door onze hechte samenwerking genieten we ook van de betere prijzen bij Microsoft, waardoor we deze ook kunnen doorsluizen naar de klant.

Ontdek alle mogelijkheden van MICROSOFT

Op de website van Microsoft vind je een legio aan mogelijkheden. Doe gerust inspiratie op en laat ons weten waar je interesse in hebt. We helpen je met plezier verder.