Alfa solutions | Alles over ons boeiend bedrijf

IT voor Business / webshop particulieren

EVEN WAT OVER ONS

Alfa solutions heeft zich de laatste jaren enkel maar uitgebreid en biedt momenteel dan ook een waaier aan verschillende IT oplossingen aan.

 

• Professional Business IT aanbod

Ons B2B salesteam adviseert je, en onze System Engineers installeren jouw IT infrastructuur. Als IT partner ondersteunen we daarbij met alle IT services op business niveau die je kan wensen.

 

Selexion winkel & webshop voor particulieren

Onze Shop Managers en B2C technici ondersteunen particulieren bij een aankoop of herstelling van ons IT elektro gamma.

 

• Alfa Software Solutions

Ons eigen softwarehuis beheert, verdeelt en ontwikkelt verschillende softwarepakketten. Van CRM tot facturatie tot advocatensoftware.

 

Ons volledige team bestaat uit 35 knappe koppen die dus een een grote variatie aan IT oplossingen aanbieden.

HP Gold Partner
Microsoft Gold Partner
Watchguard Gold Partner
Veeam Silver Partner
HPE Silver Solution Provider
Trend Micro Bronze Partner

ONZE PARTNERSHIPS

 

We werken nauw samen met de beste partners van dit digitale tijdperk. Werken constant aan onze kennis en aanbod om bij hen de hoogste certificaties te behalen. Door de vlotte communicatie, onze expertise over het product en aangepaste prijzen kunnen we onze klanten de scherpste deals aanbieden.

UW B2B CONTACTPERSOON

U krijgt steeds één specifieke accountmanager toegewezen zodat hij/zij uw situatie perfect kan opvolgen. Ons team luistert in eerste plaats naar wat uw noden zijn en zal dan steeds een oplossing op uw maat voorstellen.

 

Elke accountmanager volgt geregeld trainingen en opleidingen zodat ze de klant optimaal kunnen adviseren op expertenniveau.

 

Wilt u iemand specifiek contacteren? Neem dan contact op via het Business e-mailadres hier rechts. 

EEN GREEP UIT ONS TEAM

Werken bij Alfa Solutions?

MISSIE & VISIE

MISSIE

Onze klanten continuïteit en IT-ondersteuning (hard- & software) verzekeren. Daarbij denken en helpen we mee met onze klanten om de verwachtingen en noden, niet alleen op vandaag, maar ook voor de business van morgen in te vullen en te ondersteunen. Respect voor klanten staat voorop.

 

VISIE

IT is een onmisbare basis voor de dagelijkse business. Noden van bedrijven en zijn medewerkers wijzigen & groeien. Daarom moet de IT fundering van een bedrijf flexibel zijn. Een opstelling die gemakkelijk kan meegroeien in deze evoluerende maatschappij. Daarbij zijn, naast het IT platform, de medewerkers een cruciale hoeksteen. Blijvend investeren en vernieuwen is noodzakelijk, zowel in mensen (opleiding) als in materiaal (nieuwe producten).