Veeam Back-up voor Microsoft 365 I Gratis offerte I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Veeam Back-up voor Microsoft 365

Wist je dat... jouw Microsoft 365 Business data NIET automatisch geback-upt wordt? Jouw mappen, e-mails, afspraken, enz. die je verwijdert, verdwijnen onverbiddelijk na 30 dagen. Merk je achteraf dat een belangrijk document weg is? Met opzet of per ongeluk. Dan is er geen terugweg.

 

Veeam® Backup voor Microsoft 365 heeft daar de oplossing voor. Het elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat jouw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

 

Veeam® is de onbetwiste marktleider in beveiliging van Microsoft 365 data.

Veeam Back-up Microsoft 365

Waarom een back-up van Microsoft 365?

Met Microsoft 365 kan jouw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat je een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te hosten. Microsoft host de infrastructuur, maar het zijn jouw gegevens. Je hebt er controle over en het is jouw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.

 

Wist je dat 60% van gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten en dat van 75% daarvan GEEN back-up wordt gemaakt?

 

Veeam Backup voor Microsoft 365 stelt je in staat om veilig back-ups te maken naar elke willekeurige locatie.

 

  • Bescherm jouw gegevens tegen onopzettelijke verwijdering, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy.
  • Herstel snel afzonderlijke Office 365-mails, -bestanden en -sites met toonaangevende, flexibele herstelopties
  • Voldoe aan wettelijke en compliance-vereisten met efficiënte eDiscovery van Microsoft 365 items

Veelgestelde vragen

Kan Veeam Backup voor Microsoft 365 worden gebruikt als stand-alone product of zijn er andere Veeam-producten nodig?

Veeam Backup voor Microsoft Office 365 is een afzonderlijk stand-alone product dat een belangrijk onderdeel van het Veeam Cloud Data Management is.

 

Waar kan ik mijn back-up van Office 365 opslaan?

Een back-up van Office 365 kan je opslaan waar je maar wilt. Als je over extra lokale opslag beschikt, kan je deze gebruiken om on-premises back-ups te maken. Als je gebruik wilt maken van de cloud, kan je kiezen uit allerlei opties voor objectopslag, waaronder AWS S3, Azure Blob, IBM Cloud en S3-compatibele providers.

 

Hoe is Veeam Backup voor Microsoft Office 365 gelicentieerd?

Voor Veeam Backup voor Microsoft 365 is een abonnementslicentie nodig. Er zijn abonnementen voor één tot vijf jaar verkrijgbaar. Klanten kunnen ervoor kiezen het volledige abonnement vooraf, of per jaar te betalen.

Back-up voor Microsoft 365.
Wenst u meer gericht advies?

We adviseren en bezorgen u vrijblijvend een voorstel voor de back-up van uw Microsoft 365 Business account.

Problemen van klanten opgelost

CASE 1

HET PROBLEEM

Bedrijven die vooral in de cloud werken, hebben behoefte aan implementatieopties die voor de cloud geoptimaliseerd zijn, zodat ze voor back-ups van Office 365 kunnen profiteren van de schaalbaarheid, eenvoud en lagere kosten van de public cloud.

DE OPLOSSING

Veeam biedt een eenvoudig wizardgestuurd proces waarmee back-ups van Office 365 direct naar een reeks providers van objectopslag kunnen worden verzonden.

BELANGRIJKSTE FUNCTIE

Ondersteuning voor objectopslag

 

CASE 2

HET PROBLEEM

Veel klanten waren uitermate tevreden over de werking van retention policy’s in eerdere versies van Veeam’s back-upoplossing voor Office 365, maar klanten die ook gebruikmaken van Veeam’s topproduct, Veeam Backup & ; Replication™, wilden dat de retentie in Veeam Backup voor Microsoft Office 365 op een vergelijkbare manier zou werken.

DE OPLOSSING

Iedere individuele klant kan nu kiezen voor één van beide retentie opties. De traditionele methode op itemniveau of de methode op basis van snapshots.

BELANGRIJKSTE FUNCTIE

Flexibele retentie opties

 

CASE 3

HET PROBLEEM

Veel klanten die met Veeam’s back-upoplossing voor Office 365 werken, hadden behoefte aan meer inzicht in hun Office 365-gegevensbeveiligingsomgevingen.

DE OPLOSSING

Er zijn drie rapporten toegevoegd aan de gebruikersinterface van Veeam Backup voor Microsoft Office 365, evenals via PowerShell of RESTful API. Met deze rapporten worden onbeschermde Office 365-mailboxen geïdentificeerd. Ook stellen ze gebruikers in staat om licentie- en opslaggebruik te beheren.

BELANGRIJKSTE FUNCTIE

Office 365-gegevensbeveiligingsrapporten