4 tekenen dat het tijd is voor een nieuwe server – en hoe er één te kiezen

IT voor Business / webshop particulieren

4 tekenen dat het tijd is voor een nieuwe server, en hoe te kiezen

15/04/2020

Uw servers zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw IT infrastructuur, dus u kunt het zich niet veroorloven verkeerde beslissingen te nemen. We onderscheiden vier van de meest voorkomende signalen dat u een serverupgrade nodig heeft. We geven daarbij tips waarop u moet letten voor de perfecte implementatie én doen uit de doeken welke mogelijkheden uw nieuwe servers moeten hebben om een ​​echt verschil te maken voor uw bedrijf.

 

1. Zorgen over de veiligheid van uw data?

U heeft ingebouwde beveiliging nodig.

 

Op uw servers staat confidentiële data, dus wilt u zeker weten dat ze op élk niveau vergrendeld en veilig zijn. De meest effectieve serverconfiguraties omvatten ingebouwde meerlaagse beveiliging die alles - van de fysieke hardware tot de firmware – beschermt.

 

Maar u moet niet énkel op zoek gaan naar beveiliging. Er is steeds een klein risico dat uw servers uitvallen, en als dat dan gebeurt, moet u erop kunnen vertrouwen dat alles zo snel mogelijk weer online en operationeel is. De juiste serverinfrastructuur heeft eenvoudige ingebouwde herstelprocessen waarmee uw bedrijf in slechts enkele klikken weer performant is zoals ervoor.

 

2. Te veel downtime?

U heeft proactieve monitoring nodig.

 

Wanneer u beseft dat er een serieus probleem is met uw server, is het waarschijnlijk al te laat om downtime te voorkomen. En met iets dat zó essentieel is voor uw bedrijf als een server, kunt u het zich niet veroorloven dat het lang inactief staat. U moet potentiële fouten voorblijven, en dat betekent dat u moet kiezen voor een oplossing die proactief en preventief onderhoud mogelijk maakt. Zoals met een analyse gestuurd door artificial intelligence (AI). Zo’n niveau van inzicht betekent progressieve verbeteringen in uw serverconfiguratie en zekerheid dat uw middelen zo effectief mogelijk gebruikt worden.

 

3. Moeite met gegronde beslissingen nemen?

U heeft intelligente data nodig.

 

In elk bedrijf, van eender welke omvang, is de sleutel tot het nemen van de juiste beslissingen, een duidelijk inzicht verschaffen van alle beschikbare data.  Of u nu de eindbeslisser bent voor uw bedrijf of u werkt samen met een heel team van managers, u heeft gedetailleerde info uit verschillende bronnen nodig om de juiste keuzes te maken zodat uw bedrijf de juiste koers vaart. En het is uw IT infrastructuur die die informatie voor u moet voorzien. Het is dus van vitaal belang om een ​​serveromgeving te hebben die intelligent gebruik maakt van de gegenereerde data.

 

4. U wilt betere prestaties en efficiëntie?

Kijk dan naar de marktleiders.

 

De verkeerde serverinfrastructuur kan ervoor zorgen dat u hoge kosten en fragmentarische prestaties krijgt. Om het meeste uit uw serverinvestering te halen, moet u een oplossing kiezen die hoog gewaardeerd wordt op vlak van prestaties, beveiliging en efficiëntie. Dit betekent, kijken naar de beste in de markt. De HPE ProLiant-servers zijn bekroond in de sector en het daarbij horende HPE InfoSight is het eerste AI-analyseplatform om bedrijven zoals het uwe een vereenvoudigd beheer te geven met geavanceerde monitoringstechnologie.

 

>> MEER INFO OVER ONZE AANPAK VOOR EEN SERVER INSTALLATIE