De MAXHUB Viewpro en Classic: virtueel vergaderen alsof je echt in dezelfde ruimte zit - Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

De MAXHUB Viewpro en Classic: virtueel vergaderen alsof je echt in dezelfde ruimte zit

19/04/2024

Hybride vergaderingen waarbij die ene collega of klant virtueel aansluit via een klein laptopscherm van één van de aanwezigen? Dit is definitief verleden tijd. Met de MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic ga je virtueel vergaderen alsof je echt in dezelfde ruimte zit. Je ziet en hoort iedereen klaar en duidelijk. Het scherm zoomt in op degene die aan het woord is. Zowel de virtuele als live aanwezigen nemen volwaardig deel aan de vergadering. De geluidskwaliteit is top. Kortom, met de MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic is je hybride meetingroom helemaal af. Hoe werkt het? Dit leggen we hier voor je uit.

 

De MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic: een all-in-one-toestel

 

Heb je een MAXHUB Viewpro of Classic in je vergaderruimte? Dan hoef je maar één ding te doen. Je start het toestel op en begint aan de meeting. Geen kabeltjes aansluiten. Geen toestellen switchen. In het scherm van de MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic zit alles ingebouwd. Van een mini-PC met Windows tot camera’s, luidsprekers en draadloze screensharing. Uiteraard gecombineerd met een handige touchfunctie om het scherm te bedienen. Optimaal gebruiksgemak, voor een volle focus op het topic van je vergadering.

 

Grote of kleine groep, met de MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic hoor en zie je alles haarscherp


Of je nu virtueel of live aansluit. Of de groep uit twee of uit twintig personen bestaat. Dat maakt voor de MAXHUB Viewpro of Classic allemaal niet uit. Elke deelnemer aan de vergadering komt even scherp in beeld en is even duidelijk verstaanbaar. Neemt iemand het woord? Dan zoomt de camera vanzelf in op deze persoon.

 

De MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic zuiveren klank en beeld


Overbelichting door de invallende zon? Storend achtergrondgeluid door wegenwerken naast het gebouw? De MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic filteren dit allemaal automatisch weg. Zelfs de kleinste storingen van een blazende airco of een tikkend toetsenbord vallen weg. Bovendien is de resolutie van het scherm haarfijn. Zo krijg je de beste omstandigheden om productief alle vergaderpunten af te werken.

 

Weg whiteboard en flipchart, hier is MAXHUB


Ideeën en inzichten schetsen wakkert de creativiteit aan en geeft een actieve toets aan een vergadering. Wedden dat er in jouw vergaderingen ook vaak naar het whiteboard of de flipchart gegrepen wordt? Maar wat dan? Wat gebeurt er met die neergepende gedachten? Die worden gewoon weggeveegd of belanden ergens in een lade. 


Ook hierin maken de MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic het verschil. Op het touchscreen kan je zelfs met twee tegelijk aan de slag om alles visueel naar voor te brengen. Ben je klaar? Dan zet MAXHUB je handgeschreven notities makkelijk om in een digitaal bestand.

 

MAXHUB PIVOT: bijstand en bediening vanop afstand


MAXHUB PIVOT is de handige Clouddienst om jouw scherm van om het even waar te bedienen. Heb je een MAXHUB Viewpro, Classic of Commercial Display? Dan heb je hier altijd toegang toe. Deze Clouddienst heeft twee grote voordelen: wij kunnen vanop afstand het scherm overnemen om bijstand te verlenen én je kan zelf de inhoud van je schermen instellen


Denk bijvoorbeeld aan bepaalde publiciteit of beelden die je de hele dag door wil laten afspelen. Je stelt in op welke dagen, tijdens welke tijdsspanne en welke inhoud je op welke locatie wil zien verschijnen. De rest gaat vanzelf. Handig als je bijvoorbeeld meerdere locaties hebt, als je niet elke dag op kantoor aanwezig bent of als je er even tussenuit bent en toch iets wil aanpassen.

 

Slim vergaderen met de MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic


De MAXHUB Viewpro en MAXHUB Classic staan voor slim vergaderen in alle opzichten. 


Het is een slim toestel dat automatisch de beste omstandigheden voor de vergadering creëert op vlak van beeld en geluid. Inzoomen, filteren, schermen delen, ... Alles gaat vanzelf. 


Bovendien is het slim gezien om de MAXHUB Viewpro of Classic in jouw meetingroom in te zetten. Handig, kwalitatief en budgetvriendelijk. Je verhoogt de betrokkenheid van je medewerkers, doet de focus toenemen en vergadert productiever dan ooit. 

 

Wil je de MAXHUB Viewpro en Classic live aan het werk zien? Boek nu je afspraak.