Alfa solutions I wat Joost van Merckx Machines over ons zegt

IT voor Business / webshop particulieren

Joost Merckx van

Merckx Machines nv

Algemene info

Naam: Joost Merckx

Functie: bedrijfsleider

Bedrijf: Merckx Machines nv

Locatie: Tielt-Winge

Aantal medewerkers: 8

Merckx Machines is een familiebedrijf dat de verkoop en herstelling doet van professionele machines voor land-, bos- en tuinbouw, groenvoorziening en lichte industrie.

 

Sinds wanneer is Alfa solutions jouw IT partner?


Ik geloof dat we één van de oudste vaste klanten zullen zijn. We werken reeds samen sinds 1985, toen het nog onder de vlag van ‘Data Engineering’ was.

 

Waarom is de samenwerking met een IT partner interessant voor jouw bedrijf?


Een betrouwbare IT partner is een absolute noodzaak wanneer je je bedrijf doorheen de voortdurend nieuwe digitale ontwikkelingen moet navigeren. Zeker omdat onze toeleveranciers voortdurend nieuwe toepassingen lanceren waaraan wij ons moeten aanpassen.

 

 

"De communicatie met het team is uitstekend.

Ze maken werk van het persoonlijk contact.

Daarbij verloopt de projectopvolging altijd zeer vlot."

 

 

Waarmee heeft Alfa solutions je geholpen? Wat was jouw specifieke vraag?


De opzet was in 1985 met het ontwikkelen en opvolgen van een compleet nieuw softwarepakket volledig op maat van ons bedrijf. Het beheert de boekhouding, administratie, voorraadbeheer en interne opvolging. Daarbij leveren ze ons al jaren de nodige hardware met daarbij de gekende bijkomende IT services.

 

Een finaal woord?


Wij zijn nog steeds erg tevreden! Na 35 jaar én na een stormachtige ontwikkeling van alle softwaretoepassingen, is ons oorspronkelijk programma nog steeds performant!

Hulp nodig?