Wat Aula over ons zegt - Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Mieke Koch van

Aula

Algemene info

Naam: Mieke Koch

Bedrijf: Aula

Locatie: Gent

Aantal medewerkers: 31

Eigen IT-afdeling: Nee

Hoe ben je, met uw bedrijf Aula, bij Alfa Solutions terechtgekomen?

 

Door mond-aan-mondreclame. Een bevriende zakenpartner is klant bij Alfa Solutions en wist me hen aan te raden. 

 

Met welke uitdagingen heeft Alfa Solutions je geholpen? Wat was jouw specifieke vraag? 

 

Na de overname van de zaak was er geen duidelijkheid omtrent onze IT omgeving. Onze infrastructuur was verouderd en slecht onderhouden. We beseften dat er iets moest gebeuren om performant te kunnen blijven werken.

 

Doordat er gebreken waren in verschillende lagen van de IT omgeving kwam de werking van het bedrijf in het gedrang en dat konden we uiteraard niet laten gebeuren.

 

Er was daarbij geen investeringsoptimalisatie voor onze Managed Services. We wilden dus graag evalueren naar een optimale prijs-kwaliteitswerking. 

 

Hoe heeft Alfa Solutions je geholpen?

 

De experts van Alfa Solutions hebben onze volledige IT omgeving in kaart gebracht met een duidelijk plan. Aan de hand van de IT audit hebben ze ons snel voorzien van een vernieuwde en optimale IT infrastructuur op maat van ons bedrijf en de specifieke werkzaamheden.

 

Onze volledige IT omgeving is nu optimaal geconfigureerd. We hebben alles wat we nodig hebben om vlot en veilig te kunnen werken, en ook énkel hetgene we nodig hebben aan een correcte prijs.

 

 

DE IT-INFRASTRUCTUUR BEVAT:

Hoe verloopt de samenwerking nu verder?

 

Door ons partnershipcontract wordt de vernieuwde IT omgeving nu consequent opgevolgd en onderhouden door de toegewezen System Engineer. De communicatie met hen loopt sindsdien heel vlot.

 

Welke voordelen en rendement haal je nu uit de diensten van Alfa Solutions?

 

We kunnen nu optimaal ons werk doen. De hardware is volledig up-to-date. Het werkt snel, we weten dat het goed beveiligd en geback-upt is. En uiteraard kunnen we meteen bij hen terecht als we vragen hebben.

Hulp nodig?