A.C.S. wordt Alfa Software Solutions !

IT voor Business / webshop particulieren

Onze software afdeling heet nu Alfa Software Solutions

03/09/2019

We slaan een vernieuwende richting in met onze software afdeling. Het departement dat veel klanten kennen als A.C.S., kort voor Advodata Computer Services, krijgt een nieuwe naam.


Een terugblik
De benaming A.C.S. kwam organisch tot stand bij de opzet van onze eigen advocatensoftware Advodata. Het volledige team en de service die erachter zat, werd daarom gedoopt tot 'Advodata Computer Services' of A.C.S.

 

Volwaardige software afdeling
Maar nu zijn we een vernieuwende weg ingeslagen!

 

  • We voegden enkele klassevolle softwareprogramma's aan ons aanbod toe.
  • We verwelkomden enkele nieuwe teamleden.

Bij deze vernieuwde en uitgebreide software afdeling hoorde dan ook een nieuwe naam en duidelijke identiteit. De afdeling is nu nóg meer een volwaardig onderdeel van Alfa Solutions, en daarom werken we vanaf nu verder onder de naam Alfa Software Solutions. Dit zorgt ongetwijfeld voor meer eenduidigheid en heldere communicatie naar u toe.

 

 

 

Onze softwarepakketten

We bouwen verder op Advodata10 en introduceren 3 (ver)nieuw(d)e softwarepakketten. Elk pakket werd zorgvuldig door ons softwareteam geselecteerd en beoordeeld. We zijn er dan ook van overtuigd dat één of meerdere van deze pakketten uw workflow aanzienlijk kan verbeteren!

 

Elk pakket heeft specifieke functionaliteiten en richt zich naar een bepaalde doelgroep. Ons team helpt u graag bij de keuze van het perfecte pakket voor uw bedrijf.

 

 

 

ONZE SOFTWAREPAKKETTEN

 

Advodata 10

 

 

Advodata is het softwarepakket dat onmisbaar is in elk advocatenkantoor. U werkt efficiënter, u wint tijd en behoudt het overzicht.

>> klik hier voor alle info

 

 

Teamleader

 

 

Teamleader verenigt CRM, projectmanagement en facturatie in één eenvoudige en intelligente tool die bedrijven helpt om slimmer te werken.

>> klik hier voor alle info

 

 

Sage 100

 

 

Sage 100 stroomlijnt uw bedrijfsprocessen. Het zorgt ervoor dat u moeiteloos samenwerkt met uw klanten, leveranciers, banken, boekhouders en andere partners.

>> klik hier voor alle info

 

 

Venice

 

 

Venice beheert uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer. De handige functionaliteiten zorgen voor administratieve vereenvoudiging bij kleinere KMO's.

>> klik hier voor alle info

 

 

Heeft u nog vragen over deze vernieuwing? Of heeft u interesse in één van deze softwarepakketten?

Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar software@alfasolutions.be of te bellen naar 056 62 76 73.