Sage 100 I ERP pakket van de toekomst

IT voor Business / webshop particulieren

Sage 100

Sage 100 is een ERP pakket (Enterprise Resource Planning) dat uw bedrijfsprocessen stroomlijnt. Het zorgt ervoor dat u moeiteloos samenwerkt met uw klanten, leveranciers, banken, boekhouders en andere partners. Met Sage 100 kiest u voor een hogere rentabiliteit, meer tevreden klanten, lagere bedrijfskosten en een goed onderbouwde besluitvorming.

 

U KAN KIEZEN UIT VERSCHILLENDE MODULES:

  • Commercieel beheer & CRM
  • Productiebeheer
  • Boekhouding
  • Sage BI Reporting

↓ Scrol voor meer info ↓

WAAROM KIEZEN VOOR SAGE 100?

 

Groei mee met uw bedrijf

Is uw bedrijf in volle groei? Geen probleem. U beslist welke modules u nodig heeft en welke niet. Sage 100 biedt de keuze uit verschillende aspecten. Naargelang uw groei kunt u voor één of meer van deze modules kiezen.

Verbind uw bedrijf overal

Op kantoor, onderweg of thuis, u staat altijd in verbinding met uw klanten, leverancier, accountant of eigen medewerkers. Het enige wat u daarvoor nodig heeft, is stabiel internet. Dat moet wel lukken, toch?

Overzichtelijke dashboards

Op uw dashboard krijgt u meteen alle KPI’s te zien. Zo neemt u de juiste beslissingen en waakt u over de winstgevendheid en de financiële gezondheid van uw bedrijf.

Werk efficiënter

Beheer uw marges, cashflow, voorraad, dienst na verkoop en klantenrelaties op een efficiënte manier.

 

 

 

 

Mobiliteit & veiligheid

Met Sage 100 heeft u op elk moment en via eender welk device toegang tot uw software en tot uw gegevens. Beheer uw bedrijf vanop afstand op een veilige manier.

Werk conform de wet

Of het nu gaat om GDPR-wetgeving, fraudebestrijding of e-facturatie, dankzij de automatische updates in Sage 100 werkt u altijd conform de wet.

 

Meer info over Sage voor mijn bedrijf.

Kies de modules die u nodig heeft

  • Commercieel beheer & CRM

Met Sage 100 versnelt en vereenvoudigt u de verkoopprocessen en ziet u in een oogopslag wat de status is van een bepaalde bestelling. U kiest ervoor om sneller offertes op te maken, uw aankoop- en voorraadbeheer te stroomlijnen en uw facturen eenvoudig te beheren. Zo werkt u snel en efficiënt samen met klanten, leveranciers en andere derde partijen.

 

  • Productiebeheer

Met Sage 100 Productiebeheer bent u in staat om uw productieproces beter te controleren en te optimaliseren. U vermindert uw opslagkosten, wint aan flexibiliteit, uw onderneming wordt productiever en elke stap in het proces is traceerbaar. Met Sage 100 Productiebeheer beschikt u over een slimme productietool die u volledig kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen met opties à la carte: planning, onderhoudsbeheer, kostenraming, S&OP/MPS en de kwaliteits- of werkvloermodule.

 

  • Boekhouding

Krijg controle over uw cijfers en vertrouw op de resultaten. Sage 100 helpt u het overzicht te bewaren en geeft u steeds in realtime de meest recente gegevens. Om u niet te overladen met gegevens, krijgt u alleen de informatie te zien die voor uw functie relevant is. Dankzij de automatische rapportering en een overzichtelijk dashboard kunt u sneller bijsturen en processen stroomlijnen waar nodig.

 

  • Sage BI Reporting

Verspil niet langer tijd aan het manueel opstellen van rapporten. Sage BI Reporting haalt automatisch gegevens op uit Sage 100 en zet ze om in overzichtelijke Excel-rapporten. Zo beschikt u over alle informatie die u nodig heeft om meteen de juiste strategische keuzes te maken.
CTA: Ik wil de brochure over Sage 100 downloaden

Weet u niet goed welke modules bij uw workflow passen? Geen probleem, we bekijken het samen.

 

Sage100-cloud