Dynamics 365 - Business Central

IT voor Business / webshop particulieren

Microsoft Dynamics 365 - Business Central

Microsoft 365 - Business Central is een eenvoudig te implementeren ERP-oplossing die geschikt is voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Business Central ondersteunt organisaties bij het automatiseren en verbinden van hun bedrijfsprocessen. Indien gewenst kun je eenvoudig opschalen richting een volledig ERP-systeem.

 

 

De 6 onderdelen van Microsoft Dynamics 365 - Business Central

Beheer financiële zaken

Versnel financiële rapportage en prognoses door gestroomlijnde en automatisch afgestemde rekeningen.

 

 

 

Automatische toelevering

Verhoog de transparantie en optimaliseer de voorraad door gekoppelde processen, voorspellingsintelligentie en automatisch berekende voorraadniveaus, doorlooptijden en bestelpunten.

Verbeter de klantenservice

Vergroot de verkoopkansen en versnel het quote-to-cash-proces door elke klantinteractie en proactieve services bij te houden.

 

 

 

Beheer Projecten

 

Bewaak de status van projecten met realtime gegevens en beheer budgetten, mensen en middelen door capaciteit en verkoop te plannen.

 

 

Optimaliseer processen

Optimaliseer uw productie- en magazijnactiviteiten via verkoopprognoses en automatisch gegenereerde productieplannen en inkooporders om producten op tijd te leveren en de kosten te verlagen.

Datagedreven beslissingen

Verbind gegevens uit de boekhouding, verkoop, inkoop, voorraad en klantinteracties om een ​​end-to-end beeld van uw bedrijf te krijgen.