Blog I EPOS Experience I Headset gratis testen I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Collega's verrast met EPOS Experience Box

12/01/2021

We hadden fantastische plannen… . Met onze partner EPOS I Sennheiser zouden we onze collega’s een volledige voormiddag onderdompelen in de wereld van hybride & geavanceerde audio. Maar - je kent het beestje wel – de EPOS Experience Brunch moesten we noodgedwongen uitstellen tot een veelbelovender tijdperk dat plaats heeft voor zulke gezellige & sociale belevenissen.

 

Creatieve oplossingen

De toon voor een hybride werkplek was ondertussen gezet en zo ook onze EPOS Experience, die omgetoverd werd tot de EPOS Experience Box. Die werd gevuld met lekkere hapjes, drankjes en leuke goodies. In combinatie met een leerrijke online opleiding van het recentste productassortiment, werd de Experience tot aan huis gebracht.

 

 

 

 

 

Het Alfa team heeft een doel

We willen graag iedereen – van werknemer tot CEO – een optimale geluidservaring te bezorgen, want in dit ‘nieuwe werken’ zorgt het voor heel wat gebruiksgemak en optimale productiviteit. Iets waarvan we uit eerste hand gemerkt hebben dat dit een niet te onderschatten factor is in samenwerking op afstand.

 

EPOS levert high-quality audio oplossingen die speciaal ontworpen zijn voor de zakelijk markt, en we kunnen al vertellen dat er nieuwigheden aan wal 2021 staan.

 

 

 

 

 

Uit eigen ervaring

Heel wat Alfa collega’s zweren dan ook zelf bij de EPOS headsets die een combinatie zijn van uitstekende audio en comfort. Met het hart op de tong willen we die technologie delen met iedereen die het horen wil. Of het binnenkort zal horen… met een ideale headset of speakerphone.

 

 

PROBEER HET ZELF

 

DOWNLOAD E-BOOK

"Successful remote working depends greatly on the right tools. Get insights"

 

Get a clear overview of all the headsets, ideal for remote working.

 

>> DOWNLOAD GRATIS E-BOOK

 

 

 

29 minutes The amount of time the average worker loses per week due to poor sound quality on audio calls.

95% of workers whose concentration and efficiency has suffered due to poor audio.

69% report having to spend extra time on work tasks due to poor sound quality.