De gepaste firewall voor uw bedrijf I Alfa solutions | Beveiliging op maat

IT voor Business / webshop particulieren

Firewall

Firewalls en hackers is een verhaal van stropers en boswachters. Als digitale boswachters willen we de stropers –in dit geval hackers met slechte bedoelingen- sneller af zijn door uw gegevens beter te beschermen. Door onze firewalls op geregelde basis kritisch tegen het licht te houden, kunnen we er zeker van zijn dat we met Watchguard een goede keuze maken.

 

Onmisbaar

Een firewall is een absolute noodzaak voor elk bedrijf. Elke onderneming, van klein tot groot, is geconnecteerd met internet en dus vatbaar voor virussen en malware. Om uw IT-infrastructuur en data af te schermen is een firewall essentieel. Zo houden we hackers en computerkrakers buiten.

 

Screenen van verdachte pakketjes

Het ultieme doel van een firewall is alle verkeer blokkeren dat schadelijk zou kunnen zijn voor uw netwerk. Het screent alle gegevenspakketjes die binnenkomen en buitengaan, om er op die manier voor te zorgen dat kwaadaardige gegevens niet op uw netwerk geraken. 

 

Onmisbare security agent

De firewall regelt in feite het dataverkeer tussen het internet en uw interne netwerk, en bepaalt welke gegevenspakketjes al dan niet mogen doorgelaten worden. Een firewall is dus een onmisbare schakel in de beveiliging van uw IT infrastructuur.

Waarom Alfa solutions de beste firewall selecteert voor uw bedrijf:

  • Wij houden rekening met uw noden
  • Wij houden het prijskaartje in het oog
  • Wij passen alles in in de bestaande infrastructuur
  • Wij bieden u de perfecte ondersteuning

Ons partnership

Als Silver Partner van Watchguard, zijn we de ideale partij om u de beste beveiliging aan te bieden op maat van uw bedrijf.

Firewall-Firebox_M500_Alfa-solutions

Onderdelen van een IT netwerk