IT-experts

IT evolueert aan een razendsnel tempo. Alle kennis in huis hebben is quasi onmogelijk of onbetaalbaar geworden. Voor (middel)grote IT-projecten kan u een beroep doen op de experts van Alfa solutions. Onze projectmanager staat u bij om het project op te volgen van A tot Z.

Ondersteund door Alfa solutions

Dit stelt u in staat om zich te blijven concentreren op de core belangen van uw onderneming. Door onze experts aan het werk te zetten bent u ook zeker van de juiste man op de juiste plaats.

 

Alfa solutions investeert constant in opleidingen van hun medewerkers. Zo bieden wij u technici aan die gespecialiseerd zijn in hun vakdomein.​​

 

Contacteer ons voor meer informatie!

interne_experts-01.svg

We komen graag eens luisteren

"Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij onze klanten in hun IT omgeving. Van kleine tot grote KMO's. Zodat zij zich op hun kerntaken kunnen richten. Wij ervoor zorgen dat ze overal en altijd optimaal kunnen werken in deze digitale wereld."

 

~ Piet Detailleur, zaakvoerder

Wist u trouwens dat we uw scherm desgewenst kunnen overnemen? Zo zijn we virtueel snel ter plaatse. Bel onze first line: 056 62 76 75 of mail naar planning@alfasolutions.be.