IT-experts

IT evolueert aan een razendsnel tempo. Alle kennis in huis hebben is quasi onmogelijk of onbetaalbaar geworden. Voor (middel)grote IT-projecten kan u een beroep doen op de experts van Alfa solutions. Onze projectmanager staat u bij om het project op te volgen van A tot Z.

Ondersteund door Alfa solutions

Dit stelt u in staat om zich te blijven concentreren op de core belangen van uw onderneming. Door onze experts aan het werk te zetten bent u ook zeker van de juiste man op de juiste plaats.

 

Alfa solutions investeert constant in opleidingen van hun medewerkers. Zo bieden wij u technici aan die gespecialiseerd zijn in hun vakdomein.​​​Contacteer ons voor meer informatie!

interne_experts-01.svg

Extern

Loopt u ook de muren op van computers die niet doen wat ze gevraagd worden? Of hebt u voortdurend problemen met die laserjetprinter? Contacteer onze servicedienst en we zorgen voor een zeer snelle oplossing.

Wist u trouwens dat we uw scherm desgewenst kunnen overnemen? Zo zijn we virtueel snel ter plaatse. Bel onze first line: 056 62 76 75 of mail naar planning@alfasolutions.be.