Bedrijven Contact Waregem I Alfa solutions is erbij !

IT voor Business / webshop particulieren

wij staan op bedrijven contact / 22-23 nov

29/10/2018

Traditiegetrouw laten wij opnieuw van ons horen op Bedrijven Contact in Expo Waregem. De beurs gaat dit jaar door op donderdag 22 en vrijdag 23 november. Dit aangenaam en sfeervol event is het ideale kader om nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande klanten eens persoonlijk te bedanken voor een leuke samenwerking.

 

We ontvangen u dan ook graag op onze STAND 120 voor een leuke babbel en een lekker glaasje. Maar ook dit jaar hebben we wat extra’s in petto.

 

 

 4 REDENEN WAAROM EEN BEZOEKJE DE MOEITE WAARD IS 

 

1. WIN EEN BALLONVAART VOOR 2 PERS.

“Met Alfa solutions naar de Cloud”

 

 

We lanceerden enkele maanden geleden onze eigen Alfa Cloud StorageOm dit te vieren nemen we binnenkort 2 gelukkigen mee naar de Cloud in een rasechte luchtballon.

 

HOE U DIT KAN WINNEN?

Door simpelweg deel te nemen aan een kort en leuk spelletje op onze stand. Kom even langs, het wordt echt de moeite.


2. EEN GRATIS FLES WIJN VOOR ELKE KLANT

 

 

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe graag we u zouden verwelkomen. Om dat nog eens extra te bewijzen, ontvangt elke klant een GRATIS FLES WIJN op onze stand. U gaat dus al zeker niet met lege handen naar huis.


3. U KRIJGT DE KANS ONS TE OVERSTELPEN MET AL UW VRAGEN

 

 

Onze accountmanagers zijn er uiteraard steeds om u te helpen. In dit ontspannen kader heeft u alle tijd om uw vragen, ideeën of bedenkingen op ons af te vuren. Hét ideale moment om eens uitgebreid het gesprek aan te gaan. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Kom gewoon eens vlug hallo zeggen. We ontvangen u met het grootste plezier.


4. TRADITIEGETROUW STAAT EEN KWAREMONT OP U TE WACHTEN

 

 

Onze vaste bezoekers weten ondertussen al wat ze in hun glas mogen verwachten. Zoals de traditie het beaamt, kan u bij ons genieten van een lekkere Kwaremont. Dit blond biertje is “het bier van de kopman, van de ambitie en diegenen die volhouden met de kop in de wind”. En dat proberen wij elke dag voor onze klanten te verwezenlijken. U de kopman en wij de ambitie om samen met u tot het uiterste te gaan.


PRAKTISCH

Toegang is GRATIS op voorwaarde dat u zich op voorhand registeert op de website.

 

Dit kan gemakkelijk met onze Alfa code: 12059816

(voer deze in bij de registratie)

 

>> REGISTREER HIER ALS BEZOEKER