Werken on the Go I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Werken on the Go

13/05/2020

Ook onderweg wordt er gewerkt
Anno 2020 wordt er overal gewerkt: op kantoor, in de hoffice, bij klanten, in een koffiebar … Werknemers verliezen geen tijd en willen altijd en overal de mogelijkheid hebben om te werken. Een goed idee moet direct vastgelegd worden, toch? Vaak denkt men dat een notebook alleen hier voldoende voor is. Maar een notebook is slechts een fractie van de apparatuur die nodig is om efficiënt en veilig aan de slag te kunnen gaan.

Iedere plek zijn specifieke tools
Op kantoor beschikken medewerkers tegenwoordig over Activity Based Workplaces; ruimtes die specifieke taken ondersteunen en voorzien zijn van de nodige apparatuur. Denk bijvoorbeeld maar aan een goede conferencingtool in de Meeting Room. Daarnaast wint ook de hoffice, het thuiskantoor, aan belang. Deze werkplek wordt bijgevolg ook goed ingericht met de nodige tools om efficiënt te kunnen werken. Ook onderweg heeft de dynamische werknemer de juiste tools nodig.

De mobiele werker: als een echte roadie
Waarom zou er bijvoorbeeld niet gekozen worden voor een convertible notebook van HP? Die maakt het mogelijk om in de wagen nog snel even een presentatie te doorlopen vooraleer ze getoond wordt aan de klant in bijvoorbeeld tent-mode. Een draagbaar scherm en draadloze muis vervolledigen de uitrusting van de mobiele werker. Zo kan deze reizende werknemer zich op eender welke plek focussen op zijn specifieke taken.

 

 

Mogelijke configuratie

  • HP EliteBook x360 1040
  • HP EliteDisplay S14 14inch (35.56 cm) Portable Display
  • HP Presenter Mouse
  • HP USB-C Mini Dock
  • HP USB-C Notebook Power Bank
  • HP Executive 14.1 Slim Top Load
  • HP 14” Recycled Series Top Load