5 redenen om Work Smarter 2021 te bezoeken I Alfa Solutions I Promocode toegangsticket

IT voor Business / webshop particulieren

Vijf redenen om Work Smarter 2021 met stip in je agenda te zetten

17/08/2021

Work Smarter is helemaal terug! Wie vergeten was waarom dit event geboekstaafd staat als dé ondernemersbijeenkomst van het jaar, nodigen we uit om rustig naar beneden te scrollen. Meteen je FOMO bestrijden? Dan kan je met onze persoonlijke promocode (R5NPTR5) ook hier pijlsnel een ticket bestellen.

 

 

1. DE SPREKERS VAN DIT JAAR AL GEZIEN?

 

Van topondernemers tot reclamegiganten, van sporticonen tot stand-up comedians met een missie: we laten enkel de crème de la crème toe op de podia van Flanders Expo. En Teamleader CEO Jeroen De Wit, natuurlijk. Ook een crème van een kerel. Deze mag je alvast niet missen:

 

  • Duco Sickinghe, die in zijn keynote ‘Only the paranoid survive’ gul strooit met vergaarde inzichten uit een topcarrière als ondernemer.
  • Sven Nys, die niet enkel over veldrijden maar ook over ondernemerschap een stevig boekje opendoet.
  • Jeroen De Flander, die als meesterstrateeg jouw zaak vooruithelpt en je meeneemt in een verhaal dat minstens even spannend is als zijn bestsellers.​​​​​​
  • Marnick Vandebroek, die als leadership coach en stand-upcomedian komt vertellen hoe jij als merk of bedrijf opvalt in een wereld waarin iedereen wil opvallen.

 

Benieuwd naar het volledige programma? Je checkt het allemaal hier.

 

 

2. JIJ BENT ON A ROLL… EN TEAMLEADER OOK

 

Weg met coronanegativiteit, want wat blijkt: in 2021 zijn Belgische ondernemers goed bezig. We zijn on a roll, en dat is meteen ook ons thema voor dit jaar! 81% kijkt positief naar de toekomst, resultaten gaan voorzichtig de goede kant op, en we zien veel goesting om de koppen bij elkaar te steken. Geen betere plek dan Work Smarter om je ondernemersgoesting verder aan te wakkeren!

 

Brand je van nieuwsgierigheid naar de meest recente resultaten van de kmo-barometer? Teamleader CEO Jeroen De Wit komt ze uit de doeken doen op Work Smarter. Uiteraard kom je ook te weten welke nieuwe features Teamleader allemaal in petto heeft, en hoe je in 2021 jouw onderneming beter kan doen draaien met minder gedoe. Want daar draait het uiteindelijk om.

 

 

3. NETWORKING, I PRESUME?

 

In het Work Smarter publiek zit minstens evenveel talent als op het podium waarmee jij naar hartenlust kan netwerken. Ga in dialoog met Teamleader klanten, partners, start-up oprichters, ondernemers in spe, journalisten en heel wat ander intelligent volk. Je krijgt er gegarandeerd een antwoord op je meest prangende vragen over ondernemerschap. Hoe verbeter je je sales? Hoe stap je sneller op de trein van de digitalisering? Hoe pak ik mijn administratie beter aan? Je krijgt sowieso iemand te spreken die jouw specifieke uitdaging al heeft aangepakt en met plezier kennis en ervaring deelt.

 

 

4. PARTNER UP

 

Teamleader focust altijd op integratie met andere kmo-tools, van software voor boekhouding tot marketing en e-mail. Daarom verdienen ook zij en wij een plekje op #worksmarter2021 (bij deze heb je meteen de hashtag mee voor 16 september).

 

 

5. IN 2019 WAS HET OOK EPISCH…

 

… en dat kan je hier checken op de aftermovie. Overigens: vorig jaar was er geen Work Smarter. Dus kan je er prat op gaan dat deze editie gewoon twee keer zo interessant en plezierig wordt.

 

 

Ja hoor, er zijn nog tickets. Als Teamleader Certified Partner kunnen we je bovendien 50€ korting bieden op de geldende ticketprijs. Voer de code R5NPTR5 op deze pagina in en verzeker je zo van je plek voor dit inspiratiefeest!