Van vergaderzaal naar Meeting room I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Van vergaderzaal naar Meeting room

19/05/2020

Een ruimte in verandering
Het schoolvoorbeeld van een geëvolueerde ruimte is de Meeting Room. We kennen de klassieke vergaderzaal allemaal nog: een eerder donkere ruimte met een vaste tafel en bijhorende stoelen, vergezeld van een telefoon en flipchart waarop de beste ideeën vorm kregen. Nu kennen we deze ruimte als een hoogtechnologische Meeting Room.

De vergaderzaal barst uit zijn voegen
In eerste instantie diende de klassieke vergaderzaal zich aan als een ruimte waarin er – al dan niet intern – sporadisch overleg gepleegd kon worden en waren de minimale voorzieningen voldoende. Al snel bleek dat de ruimte veel gebruikt werd en kwam men tot het besef dat er meer tools zoals een beamer en whiteboard voorzien mochten worden. Einde verhaal dus voor het meesleuren van stapels papieren en een welgemeende verwelkoming van de notebooks.

Een andere mindset
Met de digitale evolutie werd ook de vernieuwde Meeting Room geboren. Geen sprake meer van een vergaderzaal of vergaderingen. Neen, vanaf dat ogenblik gingen we meeten in onze Meeting Room. Vandaag de dag gaan we zelfs nog een stapje verder. We hechten zeer veel belang aan een stressvrije installatie, vlotte start én feilloos verloop van onze meeting. HP helpt je hierbij met de HP Slice for Meeting Rooms!

HP Slice for Meeting Rooms, jouw helpende hand
Dit stijlvol ontworpen device is jouw ideale partner om een geslaagde meeting te hosten. Spring je maar net op tijd de Meeting Room binnen? Maak je geen zorgen want in no time ben je ingelogd om jouw meeting te starten. Bovendien kun je via het one-touch-screen deelnemers snel toevoegen om gemakkelijk content te delen. En alsof dat nog niet genoeg is, filtert de loepzuivere audio achtergrondgeluiden weg zodat er geen afleiding mogelijk is. Dit is op en top meeten!

 

 

HP Slice for Meeting Rooms in een notendop

  • Windows 10 Pro
  • ENERGY STAR®-gecertificeerd
  • Geen dongels meer nodig
  • Content draadloos delen
  • Content efficiënt bewerken in real-time