The Hoffice: het nieuw thuiskantoor I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

The Hoffice: het nieuw thuiskantoor

26/05/2020

Thuiswerken, een bewuste keuze
Het werken van vandaag ziet er helemaal anders uit dan het werken van pakweg enkele jaren geleden. Vandaag de dag werken we namelijk niet alleen meer vanuit onze office, maar kiezen we er bewust voor om op regelmatige basis vanuit onze hoffice (thuisdesk) te werken. Zo winnen we bijvoorbeeld tijd door niet in de file te staan, vindt de jongere generatie thuiswerken zelfs een vanzelfsprekendheid en neemt de druk op beschikbare kantoorruimte sterk toe.

Een goede voorbereiding, een vlotte werking
Redenen genoeg dus om thuiswerken niet langer als een buitenbeentje te beschouwen, maar als een unieke kans die je moet grijpen. Natuurlijk is het van belang om goed voorbereid te zijn als onderneming om deze uitdaging aan te gaan. HP heeft hier al goed over nagedacht in het concept van The Office of the Future. Zo wordt sterk aangeraden om te kijken naar security en bereikbaarheid. Daarnaast moeten er goede afspraken gemaakt worden omtrent werkuren.

Denk ook aan het comfort
Zodra de randvoorwaarden duidelijk zijn en vastliggen, kan de volgende stap gezet worden. Dat is het kijken naar het comfort van het thuiswerken. Momenteel hebben de meeste thuiswerkers geen toegang tot extra apparatuur. Toch blijkt dat thuiswerkers best wel productief zijn net omdat er geen stoorzenders zijn. Om het comfort te verhogen en de productiviteit nog te verbeteren, is het van belang om ervoor te zorgen dat de home worker de beste technologische ondersteuning krijgt.

Toptechnologie voor topprestaties
HP heeft ook voor de thuiswerkers onder ons een zeer uitgebreid gamma aan apparatuur om de prestaties nóg te verbeteren. Wat denk je van een extra groot scherm, docking, draadloos toetsenbord en muis, draadloze headset? Bezorg jouw werknemer de gedroomde thuiswerkplek en pluk er zelf ook de vruchten van!

 

 

 

Mogelijke configuratie

  • HP Elite Dragonfly
  • HP E24d FHD Advanced Docking Monitor
  • HP Wireless Premium Keyboard
  • HP Wireless Premium Mouse
  • HP S101 Speaker Bar