Sluit onverwachte kosten aan je computer uit met de HP Care Pack

IT voor Business / webshop particulieren

Sluit onverwachte kosten aan je computer uit met de HP Care Pack

28/11/2022

Leestijd: minder dan 1 min.

 

Jouw HP computer is je trouwe bondgenoot. Je rekent erop van ‘s morgens tot ‘s avonds. Als er iets niet werkt zoals het hoort is het onmiddellijk blinde paniek. De werkdag is om zeep. Je begint al te zweten als je denkt aan de factuur die na de herstelling volgt. Als hij al te herstellen valt. Zorgen die HP je wil besparen. Sluit onverwachte kosten aan je computer uit met de HP Care Pack. Geniet bovendien van de beste service van HP specialisten.

 

Wat is de HP Care Pack?

Zie de HP Care Pack als een uitgebreide garantie mét extra service. Je computer is langer en uitgebreider gedekt tegen technische problemen. Bovendien reken je op de beste service, van telefonische ondersteuning tot het ophalen van je toestel bij jou thuis.

 

Hoe koop je een HP Care Pack aan?

Dit doe je online via de website van HP of via de leverancier van je HP computer. Je geeft het serienummer van je computer in. Die vind je op de sticker met barcode of via de handige toetsencombinatie Ctrl + Alt + S. Daarna maak je een keuze uit de verschillende opties. Kies onder andere hoeveel jaar je wil genieten van deze uitgebreide garantie. Jouw Care Pack wordt uiterlijk binnen de 2 dagen na aankoop automatisch geregistreerd. Je hebt je HP Care Pack dus in enkele klikken.

 

Hoe werkt de HP Care Pack?

Ondervind je na de aankoop van de Care Pack problemen met je computer? Neem dan eerst contact op via telefoon of chat. Een expert zoekt uit wat er aan de hand is en gaat indien mogelijk over tot herstelling op afstand. Heel wat problemen raken zo ineens opgelost. Blijft een oplossing uit, dan spreek je een moment af om je computer te laten ophalen. Je leest het goed. Voor jou komt er geen extra verplaatsing bij. De HP expert bekijkt de hardware en software. Moet er iets vervangen worden? Dan ben je zeker dat dit met de juiste vervangproducten van HP gebeurt. Lukt de herstelling niet, dan wordt je volledige toestel vervangen.

 

De HP Care Pack geeft je dus in de eerste plaats gemoedsrust. Je weet dat je altijd beroep kan doen op de HP service. Ten tweede kijk je niet aan tegen onvoorziene kosten. Ten derde krijg je op de herstelde of vervangen onderdelen nog eens 3 maanden garantie. Gun jezelf ook rust in je hoofd en registreer nu jouw HP Care Pack.

 

Kom langs bij Alfa Solutions om jouw toestel extra te beschermen.