Office of the Future I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Office of the Future

22/05/2020

Een wereld in verandering
Het werken van vandaag doet in niets meer denken aan het werken van vroeger. Tot enkele jaren geleden lag de focus op het werk zelf, nu staat of valt alles met de eigenheid van de werknemer. De vraag om talent is echter groter dan het aanbod. Wie wil investeren in zijn mensen, zorgt ervoor dat zowel de onderneming zelf als zijn medewerkers creatiever, enthousiaster, productiever en succesvoller dan ooit zijn.

De puzzel van de toekomst
HP legt deze puzzel van de toekomst graag samen met jou. Zet jouw pion in het eerste vakje van het spelbord en maak een grondige analyse van je workforce. Wie zijn de werknemers? Hoe gedragen ze zich? Hoe zien hun jobs en taken eruit? Welke applicaties gebruiken ze? Wat hebben de ze nodig om zich nog beter te voelen in hun werkomgeving? Zo stel je een aantal profielen of eigenheden op en deel je de werknemerspopulatie op in een aantal groepen met gelijkaardige noden.

Ga de uitdaging aan
Per groep bekijk je dan hoe het kantoor deze mensen kan ondersteunen. Welke technologie, desks en werkruimte hebben werknemers nodig? Deel de working space op in Activity Based Workplaces; ruimtes die specifieke taken ondersteunen. Ga nog een vakje vooruit en breng in kaart hoe je wenst om te gaan met devices: aankopen of werken met een as-a-service model. Vergeet zeker ook de interne policies niet bij te sturen: hoe ga je om met werkuren, thuiswerk, encryptie ...

Kraak de code en win
Wie volhoudt, zal de code kraken en zo de puzzel van HP’s Office of the Future kunnen leggen. Deel de puzzel met de hele organisatie, voorzie opleidingen en creëer ruimte voor vraag en antwoord. Zorg daarnaast ook voor een overgangsperiode waarin werknemers gewoon kunnen worden aan de nieuwe wending en bouw zo samen verder aan het mooie verhaal van het Nieuwe Werken in The Office of the Future.

 

DOWNLOAD HIER DE WHITEPAPER: THE OFFICE OF THE FUTURE