Fotoreportage: Office 365 Seminarie bij Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Office 365 Seminarie - fotoreportage

23/05/2019

Op 16 mei mochten we een mooie groep klanten van ons ontvangen. Klanten die via ons gebruik maken van een Office 365-pakket. Een heel mooi product, met tal van mogelijkheden. Daarom dat we hen graag bijschoolden over alle mogelijkheden die ze reeds in handen hebben.

 

Een fotoreportage…

 

18u

Alle voorbereidingen zijn getroffen en we zijn klaar om de eerste aanwezigen te verwelkomen in ons hoofdkantoor en winkel te Waregem.

 

 

 

18u10

Het volk stroomt vlotjes binnen en het eerste deel van de food- & winetasting gaat van start. Nieuwe contacten worden gelegd en gekende relaties worden opnieuw aangehaald. De start van een vlotte avond.

 

 

 

 

18u45

Na een smakelijk ontmoetingsmoment nemen we plaats in de cinemazaal en introduceren we het programma van de avond. Robby van Clearmedia neemt de presentatie onder handen en steekt meteen van wal met een overzicht van alle mogelijkheden die een Office 365-pakket bevat.

 

 

 

 

En dat is heel wat: Microsoft Sway, Forms, Kaizala, Bookings, Planner, Flows, Delve, OneNote, OneDrive, Stream, Yammer en Teams. Allemaal tools die helpen bij het vergaderen, plannen en de algemene workflow tussen collega's in een bedrijf.

 

19u30

Na de eerste presentatie is het tijd om wat na te praten. Onder de hapjes en aangepaste wijnen tonen enkele gasten al meteen interesse in één of meerdere tools die hun workflow zou kunnen verbeteren. Met een demo proberen we het praktisch al wat te verduidelijken. Het is immers meteen een overvloed aan informatie.

 

 

   

 

 

20u

Tijdens de tweede en laatste presentatie van de avond, gaat Robby dieper in op ‘The Modern Workplace’ en het 'nieuwe samenwerken’. De fantastische tool ‘Teams’ van Office 365 helpt daarbij. Het zorgt er immers voor dat je optimaal op de golven van deze evoluerende communicatiemaatschappij kan surfen.

 

Alles is globaler en iedereen gaat steeds meer ‘live’. In een bedrijf wil je tenslotte toch zo doelmatig mogelijk communiceren? Iedereen weet dat goede communicatie de basis vormt van een goed onderbouwd project. Daar hoort ook het efficiënt delen en bewerken van documenten bij. Al deze mogelijkheden en toepassingen zijn gecentraliseerd in één account.

 

 

 

 

21u

Na de presentatie heeft iedereen heel wat stof tot nadenken gekregen, en dus barst het dialoog los tijdens het netwerkmoment als afsluiter van de avond. Iedereen kan nog genieten van heel wat lekkers. Daarnaast gingen onze klanten niet met lege handen naar huis. Een goedgevulde goodiebag en een prachtige fles rode wijn zijn het aandenken van een interessant en uiterst aangenaam seminarie.

 

 

    

 

   

 

 

Bedankt aan alle aanwezigen!

 

Ook interesse in Office 365 voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.