Microsoft 365 lanceert Copilot op 1 november

IT voor Business / webshop particulieren

Microsoft 365 lanceert Copilot op 1 november

18/10/2023

Ook Microsoft 365 introduceert artificiële intelligentie in zijn producten. Voeg de Copilot toe aan je abonnement en zie jouw productiviteit exponentieel toenemen. Jou op weg helpen met een tekst? Op amper enkele ogenblikken een tekst omzetten naar een presentatie? Jouw mailbox in een handomdraai opkuisen? Voor Microsoft 365 Copilot is het een koud kunstje. En voor jou is het een gigantische verbetering in je efficiëntie. Zo houd je meer tijd over voor dat wat je echt graag doet. Kan je niet wachten om dit te gebruiken? Dan hebben we goed nieuws. Want Microsoft lanceert Copilot op 1 november.

 

Wat brengt Microsoft 365 Copilot naar jouw kantoor?

 

Microsoft was altijd al een pionier op het gebied van technologie. Nu hebben ze de lat nog hoger gelegd. Tijdens een recent persevenement in New York onthulde het bedrijf de volgende stap in hun Office-suite. De 365 Copilot zal naadloos integreren met apps zoals Word, PowerPoint en Excel. Eerdere demo’s waren ronduit indrukwekkend. De lancering op 1 november is dus heel welkom.

Is er een spoedvergadering waarvoor je snel een presentatie moet opstellen? Heb je een aanzet nodig om een tekst op te stellen? Wil je jouw e-mails gesorteerd en samengevat zien? Copilot klaart de klus. Jij levert de basis aan. Hij doet de rest.

 

Hoeveel kost Microsoft 365 Copilot?

 

Zo'n uitgebreid concept komt er uiteraard niet gratis. Maar wel aan de heel budgetvriendelijke prijs van 30 dollar per maand bovenop je Microsoft 365 E3, E5, Business Standard of Business Premium-licentie. Hou er rekening mee dat je enkel deze formules met de Copilot kan aanvullen.

Als je bedenkt hoeveel tijd je met deze prachtige AI-tool kan besparen, dan is die 30 dollar per maand in een mum van tijd terugverdiend.

 

Copilot voor AI in Microsoft Office én Windows functies

 

We spraken al over de functies van Copilot voor Office apps zoals Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Weet dat dit nog verder gaat met uitbreiding richting Windows apps als Paint en Verkenner. Weet ook dat dit nog maar het begin is. Want elke release van een nieuwe Windows omgeving zal gepaard gaan met nóg betere computerervaring.

De toekomst is enorm boeiend. Gebruik de nieuwste technologieën telkens op een slimme manier om ook jouw productiviteit en succes naar een hoger niveau te tillen. Tel alvast af naar 1 november!

 

Meer weten over Microsoft 365 Copilot? Contacteer ons.