Imitatie-cartridges zorgen voor hogere printkosten

IT voor Business / webshop particulieren

Imitatie-cartridges zorgen voor hogere printkosten

25/10/2019

Wist u dat 70% van de LasterJet Printing Technologie eigenlijk ín de cartridge zit, en niet in de printer zelf? HP is daarom bezorgd over de verkoop van imitatie-cartridges die uiteindelijk zorgen voor hogere kosten door defecten.

 

HP investeert massaal in de ontwikkeling van nieuwe technologieën om een superieure klantenervaring te kunnen bieden. Daarom worden de originele HP toebehoren sámen met de printers ontwikkeld zodat ze naadloos samen functioneren. Het is dus ook zo dat enkel de originele HP cartridges getest worden op deze bijpassende HP printers met 100% positief resultaat.

 

HP deelt dan ook hun bezorgdheid omtrent de stijgende verkoop van imitatie-cartridges die dus niet van HP zelf zijn, en die negatieve resultaten teweegbrengen. Dit bij zowel particulieren als bedrijven. Want ze merken na onderzoek stijgende kosten aan de printer door:

 

  • Betrouwbaarheidsproblemen: 49% van de imitatie-cartridges waren al defect bij de levering of toonden defecten tijdens het gebruik
  • Stijgende printerdefecten: het gebruik van imitatie-cartridges zorgde in 1 op 5 gevallen voor printerdefecten
  • Slechte printkwaliteit: meer dan 40% van alle gedrukte pagina’s met imitatie-cartridges waren niet bruikbaar door de té slechte printkwaliteit.

 

Ten slotte is het volgens printertechnici bijna vier keer meer waarschijnlijk dat ze een printer repareren vanwege problemen die worden veroorzaakt door gebruik van cartridges die niet van HP zijn.

 

Kortom, imitatiecartridges kunnen in veel gevallen slecht zijn voor uw printer en kunnen u uiteindelijk meer gaan kosten. Met betrouwbare originele HP cartridges vermijdt u onnodige kosten aan uw printer, en daarnaast geniet u van de beste printkwaliteit die uw printer biedt. Neem geen risico voor uw materiaal, kies originele HP-benodigdheden!

 

U kunt alle originele HP cartridges aankopen in één van onze winkels!

 

Wilt u daarbij nog gemakkelijker kunnen werken? Kies dan voor HP instant ink. Zo wordt de inkt u automatisch bezorgd, op exact het juiste moment, voor minder geld!

 

We helpen u hier graag bij: contacteer ons

 

Bron: HP