EsseveeVlagt op 19/01 met de match tegen RAFC !

IT voor Business / webshop particulieren

EsseveeVlagt op 19/01 tijdens match tegen Antwerp

09/01/2019

In het voorjaar van 2018 lanceerden we een grootse vlaggenactie in het Regenboogstadion. Onder de noemer #EsseveeVlagt werden de tribunes gevuld met maar liefst 500 grote supportersvlaggen! De spannende derby Zulte Waregem - KV Oostende werd daardoor kleurig toegejuigd. Een levendige & sfeervolle actie die we dit jaar herhalen op 19 januari tijdens de match Essevee – Royal Antwerp FC !

 

Wie erbij was, herinnert zich vast nog de zee van wapperende rood-groene vlaggen tegen de achtergrond van de sfeertribune. Zelfs nu kan je de resultaten ervan nog bewonderen tijdens andere wedstrijden in het stadion. “De vlaggen worden met hulp van de sfeergroep en de Supportersfederatie telkens opgehaald en terug verdeeld zodat ze de tribunes kunnen blijven sieren.”

 

“We halen er nog meer vlaggen bij!”

 

Na het succes van vorig jaar, wordt er met plezier een vervolg aan gebreid. Noteer alvast zaterdag 19 januari in de agenda, want de supporters krijgen dan extra krachtvoer met nog maar eens 500 nieuwe supportersvlaggen !


Mikael Soisalo & Urho Nissilä: “Breng je vlag mee naar het stadion en vlag mee met Essevee! En als je geen vlag hebt, er zullen 500 vlaggen voorzien zijn in de sfeertribune!”

 

 

Kom dus met z’n allen naar de match SV Zulte Waregem – Royal Antwerp FC en vlag mee! Vergeet ook je eigen vlag niet! Want hoe meer vlaggen er zijn, hoe liever!

 

WIN een diner (2p) met zicht op het voetbalveld

 

Daarnaast hebben we een leuke Facebook WINactie gelanceerd. Als trouwe Essevee supporter kan je je profielfoto pimpen met een #EsseveeVlagt-kader. Bezorg ons die aangepaste profielfoto in een reactie onder de Facebookpost en MAAK KANS op een diner voor 2 personen bij Bistro Berto in het stadion met zicht op het voetbalveld! Succes!

 

Hoe maak je dus kans?

 

1. Voeg hier het #EsseveeVlagt-kader toe aan uw profielfoto op Facebook

2. Stuur hem door in een reactie op deze Facebookpost