#Esseveevlagt met Alfa solutions!

IT voor Business / webshop particulieren

EsseveeVlagt met Alfa solutions

29/01/2018

Op zondag 4 februari speelt Zulte Waregem tegen KV Oostende in het Regenboogstadion. Een spannende derby die IT-firma Alfa solutions uit Waregem met een grootse sfeeractie ondersteunt.

 

Met de hashtag #EsseveeVlagt roept Essevee iedereen op om met zoveel mogelijk supportersvlaggen naar het stadion te komen. Partner Alfa solutions deelt maar liefst 300 extra grote supportersvlaggen uit! “We willen een gigantische rood-groene muur bouwen!”, klinkt het. Een sfeeractie van formaat!

 

De vlaggen kunnen in het stadion telkens opnieuw gebruikt worden. Een cadeau voor de supporters én een extra ruggensteun voor de spelers. “Het Regenboogstadion zal omgevormd worden tot één grote rood-groene sfeertribune. Maar hiervoor zijn de supporters uiteraard dé spilfiguur. Essevee en Alfa solutions dagen alle supporters dus uit tot de grootste vlaggenactie ooit in het Regenboogstadion!

 

Breng dus ook uw eigen supportersvlag mee naar de match tegen KV Oostende en hul het stadion in de rood-groene kleuren!

Maar daar stopt het niet. Met de #EsseveeVlagt pakt Alfa solutions ook uit met een mooie WIN-actie. Bezorg Alfa solutions een originele foto met je supportersvlag! De jury kiest er de leukste foto uit en de winnaar gaat naar huis met een 55” Samsung LED televisie!

Hoe bezorg je Alfa solutions jouw foto?

  • Post je foto op Facebook of Instagram met de #EsseveeVlagt
  • Mail je foto naar esseveevlagt@alfasolutions.be
  • Breng je foto binnen in de Essevee Shop
  • Breng je foto binnen in de winkel Alfa solutions

De actie loopt t.e.m. zondag 4 februari.

Succes!