Ervaar meer werkgemak dan ooit met de HP Elite reeks

IT voor Business / webshop particulieren

Ervaar meer werkgemak dan ooit met de HP Elite reeks

13/03/2023

Onze manier van werken veranderde de laatste jaren drastisch. De mens evolueert mee met de technologie. Maar de technologie moet ook mee evolueren met wat de mens echt wil. Sleur niet langer laptop én tablet mee. Switch vlot van het ene scherm naar het andere. Swipen in plaats van scrollen. Volg meetings waar en wanneer je maar wil. Maak rechtstreeks aantekeningen in je documenten. Ervaar meer werkgemak dan ooit met de HP Elite reeks.

 

Werk waar en wanneer je maar wil met de plooibare HP Elite Folio

 

Ben je constant op de baan? Dan is de HP Elite Folio jouw ideale metgezel. Blijf altijd en overal verbonden met het net via de 5G-optie. Plooi je scherm naar voor en gebruik je laptop als tablet. Met de digitale pen maak je zo moeiteloos aantekeningen op elk document. Zoek niet langer in je notities of post-its naar opmerkingen van een klant. Alles staat netjes op 1 toestel. Moet je toch even neerzitten en typen? Dan plooi je het scherm eenvoudig terug en komt het toetsenbord vrij. De HP Elite Folio is heel praktisch én biedt een unieke beleving. Maximale schermgrootte met smalle omkadering. Hoogwaardige geluidskwaliteit met onderdrukking van achtergrondgeluid. Een zachte feel en een gegarandeerd behoud van privacy. Kortom, jouw all-in-one oplossing om elke dag mee op stap te gaan.

 

De HP Elite x2 voor creatievelingen

 

Ontwerp, noteer, vergader, creëer. Met de HP Elite x2 gaat dit gemakkelijker dan ooit. Je klikt vlot het scherm los van het toetsenbord. Het beeld neemt maximale ruimte in voor een breed visueel effect. Combineer dit met de digitale pen en geef waar je maar wil jouw creaties vorm. Volg online meetings alsof je allemaal samen in een ruimte zit. Performant als een pc, veelzijdig als een tablet. Heb je een creatief beroep? Dan is de HP Elite x2 jouw ideale compagnon.

 

De HP Elite x360 1040 G9 voor online meetings van de beste kwaliteit

 

Op zoek naar een lichte laptop om overal waar je bent verbonden te zijn met je collega’s? Dan is de HP Elite x360 1040 G9 jouw ding.  Deze laptop is heel licht, dun en makkelijk mee te nemen. De unieke geluidskwaliteit en het heldere beeldscherm bieden je eindelijk een aangenaam kader om online te vergaderen. Gedaan met vervelende weergalmingen en onscherpe beelden. Bovendien krijgen pottenkijkers geen kans. Het scherm is zodanig ontworpen dat enkel jij ziet wat je moet zien. Ga je snel even een koffie halen? Dan vergrendelt deze laptop zich automatisch. Ben je er terug? Dan wordt je laptop weer actief. Handig, toch?

 

De ultralichte HP Elite Dragonfly G3

 

De HP Elite Dragonfly G3 is de eerste binnen de nieuwe lichting Elite-toestellen. Waarom kiezen voor deze laptop? Omdat het de krachtigste, lichtste en energiezuinigste laptop is die ooit op de markt kwam. Zo gemakkelijk overal mee te nemen, dat je haast niet voelt dat je hem bij hebt. Sleur niet langer jouw zware, onhandige laptop overal mee naartoe. Maak het jezelf vanaf nu gemakkelijk met deze unieke laptop. Elegant en professioneel.

 

De ultralichte HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise met touchscreen

 

De HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise gaat nog een stap verder. Bovenop alle voordelen van de voorgaande HP Elite Dragonfly krijg je een touchscreen met de laatste technologie voor gebruik als tablet. Met dezelfde krachtige prestaties als een laptop. Een optimale schermervaring, een digitale pen en de allernieuwste aansluitingen zijn de kersen op dit toestel.

 

Koop nu jouw HP Elite toestel bij Alfa Solutions.