Windows 7 wordt binnenkort niet langer ondersteund.

IT voor Business / webshop particulieren

Einde ondersteuning voor Windows 7

05/11/2019

Bij het uitbrengen van Windows 7 op 22 oktober 2009, heeft Windows beloofd 10 jaar productondersteuning aan te bieden. Die periode loopt nu op z’n einde. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates meer geleverd vanuit Windows Update die de bescherming van uw pc garanderen. Microsoft, en wij uiteraard, raden u dan ook ten zeerste aan om over te stappen naar Windows 10. Hiermee voorkomt u dat u in een situatie terechtkomt waarbij u plots service of ondersteuning zal nodig hebben die niet langer beschikbaar is.

 

 

Ik werk met Windows 7, wat betekent dit voor mij?

 

Uw PC met Windows 7 zal na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer ontvangen. Met Windows 10 bent u mee met het moderne besturingssysteem dat beveiligingsupdates ontvangt die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Ook de klantenservice van Microsoft voor technische ondersteuning zal uw vragen over een probleem in Windows 7 niet meer kunnen beantwoorden.

 

Wat moet ik nu doen?

 

Heel simpel. Overschakelen naar Windows 10.

Weet u niet hoe? Contacteer ons dan.

Wij zetten alle volgende stappen voor u uit.

De huidige pc's zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden. 

 

Om deze vernieuwing wat te verzachten, hebben we een tijdelijk overstapaanbod uitgewerkt, met KORTING op een nieuw toestel + GRATIS KLAARZETTEN.

 

 

 

>> ONTDEK HIER ONS TIJDELIJK OVERSTAPAANBOD <<

 

 

 

Kan ik mijn bestaande PC upgraden naar Windows 10?

 

Misschien, dat zullen we moeten bekijken, maar raden we eigenlijk niet aan. Uw PC is dan nu reeds minstens 4 jaar oud. Als u wilt profiteren van alle features en de nieuwste hardwaremogelijkheden, raden we u aan over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10.

 

Hoe kan ik gratis upgraden naar Windows 10?

 

De aanbieding voor een gratis upgrade naar Windows 10 is afgelopen op 29 juli 2016. Als u Windows 10 wenst, zal u een nieuwe PC moeten kopen of, als u een compatibele PC hebt, een volledige versie van de software kopen zodat u uw bestaande apparaat kunt upgraden. We raden u aan Windows 10 niet te installeren op een ouder apparaat, omdat sommige apparaten met Windows 7 niet compatibel zijn met Windows 10 zijn of omdat er minder functionaliteit beschikbaar kan zijn.

 

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?

 

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

 

Wat moet ik doen als op mijn computer Windows 7 Enterprise wordt uitgevoerd?

 

Ook met een businessaccount, en zelfs voorál dan, raden we u aan om meteen de overstap naar Windows 10 te maken. De data van uw bedrijf ligt binnenkort op losse schroeven en dus ook de stabiliteit van uw bedrijf.

 

Hoe zit het met Windows 7 Embedded?

 

Versies van Windows voor embedded apparaten zoals geldautomaten of benzinepompen hebben levenscyclusdatums die soms afwijken van versies van Windows die op pc-apparaten worden gebruikt.

 

Heeft u hierover nog verdere vragen of wenst u support? Contacteer ons dan op:

verkoop@alfasolutions.be

of bel ons meteen op 056 62 76 73

 

infobron (gedeeltelijk): Windows Support