Terugblik op de dealermeeting van Unit4 Venice

IT voor Business / webshop particulieren

Dealermeeting Unit4 Venice

26/09/2018

In een uitzonderlijk sfeervol kader, vond op 18/09 de dealermeeting van Unit4 Venice plaats. De voormalige ambtswoning van de schatbewaarder van het Brugse Vrije was het decor voor een uiteenzetting van de toekomstvisie van Unit4 Venice.

 

Onze Account Manager, Ann, vertegenwoordigde Alfa solutions tijdens deze samenkomst, en na de ontvangst met een hapje mocht ze plaatsnemen en nam Leen Blockman het woord om de presentaties in te leiden. De eerste spreker was de nieuwe General Manager van Unit4 Venice, namelijk Orry Zurr.

 

Waar wil men naartoe? Wat is de toekomstvisie? Hoe functioneren de dealers in dit plan? Allemaal vragen die beantwoord en verder toegelicht werden. Orry gelooft in het bestaande dealernetwerk en ziet veel opportuniteiten in de verdere uitbouw ervan. Het versterken van de online visibility staat ook op de agenda. Een belangrijk werkpunt dat de service en het aanbod enkel maar zal aanscherpen en de groei in 2019 zal optimaliseren. Als laatste kwam de kostenstructuur aan bod. Meer transparantie en afstappen van het zware investeringsmodel is de toekomst. Klant is koning en flexibiliteit gaat voorop.

 

Daarna kwam expert in Social Selling, Mic Adam, aan het woord. Met de nadruk op het professioneel netwerk LinkedIn, gaf hij inzichten in hoe wij op een professionele manier met onze leads en klanten kunnen communiceren. Een presentatie waaruit blijkt dat sterke en persoonlijke contacten nog steeds dé leidraad zijn in de aanpak naar leads en klanten toe. Iets waar Alfa solutions ook zo goed mogelijk probeert op in te zetten. Elke dag opnieuw.

 

Kortom, Ann ging huiswaarts van een dragende en interessante meeting waaruit ze een rugzak vol innovatieve plannen meenam.

 

*Kruis alvast 21 & 22 november in de agenda aan, want dan is Unit4 Venice present op het Forum For The Future 2018 in Brussels Expo. Een opportuniteit om elkaar nog beter te leren kennen.


>> Unit4 Venice is een softwarepakket voor boekhouding, facturatie en klantenbeheer.

Klik hier voor meer informatie.

 

>> Alfa solutions is verdeler van dit softwarepakket.

Stel ons dus gerust dus al uw vragen.