Technologie is constant in beweging. Dat hoeven we jou niet te vertellen. Besturingssystemen zijn geen uitzondering. Het is cruciaal om ze bij te werken en zo het hoofd te bieden aan de zich continu ontwikkelende wereld van software en beveiliging.

IT voor Business / webshop particulieren

De grote meerwaarde van nu al te upgraden naar Windows 11

05/12/2023

Technologie is constant in beweging. Dat hoeven we jou niet te vertellen. Besturingssystemen zijn geen uitzondering. Het is cruciaal om ze bij te werken en zo het hoofd te bieden aan de zich continu ontwikkelende wereld van software en beveiliging. Windows 10, dat zo lang en toegewijd door velen is gebruikt, nadert zijn einde. Op 14 oktober 2025 stopt Microsoft officieel met de ondersteuning van deze versie. Gelukkig staat er al een prachtige nieuwe versie klaar. Windows 11 is veel meer dan enkel een opsmuk van Windows 10. We leggen je eerst de gevolgen uit als je bij Windows 10 blijft hangen. Daarna vertellen we jou over de grote meerwaarde van nu al te upgraden naar Windows 11.

 

Wat zijn de gevolgen als je geen upgrade naar Windows 11 doet?

 

Ben je iemand die graag op ‘herinner me later’ drukt? Druk dan vanaf nu op ‘upgrade nu’. Want op een dag stoppen de updates. En dat heeft grotere gevolgen dan je zou denken.

 • Veiligheidszorgen: een besturingssysteem zonder updates is als een huis zonder sloten. Zonder beveiligingsupdates wordt Windows 10 een makkelijk doelwit voor cybercriminelen, waardoor de data op jouw computers in gevaar komen.
 • Compatibiliteitskwesties: moderne software en hardware worden geoptimaliseerd voor nieuwere besturingssystemen. Blijf je bij Windows 10, dan zal je heel wat nieuwe tools en gadgets niet kunnen gebruiken.
 • Geen hulplijn: Stel, je zit vast of hebt hulp nodig met je systeem. Dan sta je er eens de ondersteuning stopt helemaal alleen voor.

 

De Oplossing? Windows 11.

 

Windows 11 is meer dan alleen een upgrade. Noem het een transformatie. Windows 11 is niet alleen een reactie op de huidige technologische trends. Het definieert ook de toekomst van computerervaring. Van het vernieuwde, gecentreerde startmenu tot de elegante afrondingen. Alles schreeuwt moderniteit en efficiëntie. Bovendien gaat de optimalisatie veel verder dan enkel het uiterlijk. We halen er enkele cijfers bij:

 • 58% minder incidenten rond veiligheid
 • 20% minder risico op een succesvolle cyberaanval
 • De 25% snellere uitrol bespaart je geld en tijd
 • Jouw IT partner kan 20% productiever werken
 • Workflows en samenwerking gaat tot wel 50% sneller met een Windows 11 Pro toestel
 • Compatibel met 99,7% van de apps
 • Investering terugverdiend in minder dan 6 maanden
 • Tot 61% langere levensduur voor de batterij van je toestel

Kortom, door over te stappen naar Windows 11 investeer je niet alleen in prachtige esthetiek en verbeterde functionaliteiten. Je waarborgt ook de veiligheid en toekomstbestendigheid van je digitale omgeving. Maak de sprong naar de toekomst. Upgrade nu!

 

Contacteer ons voor jouw upgrade naar Windows 11.