De HP desks: van belang voor vlot werken I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

De desks: van belang voor vlot werken

25/05/2020

Jouw betrouwbare steun
De moderne en goed uitgeruste desks van nu doen in niets meer terugdenken aan de desks van weleer. Vroeger werd een kantooromgeving opgedeeld in kleine ruimtes en gevuld met zware metalen bureaus. Die waren voorzien van een vaste desktopcomputer en vergezeld van sorteerbakjes. Iedere werknemer beschikte zo over zijn personal space en desk waaraan er een ganse dag gewerkt werd.

Van individu naar groep
Al snel stelde men vast dat er meer nood was aan samenwerken. Individuele bureaus stonden die werkwijze echter in de weg. De kantooromgeving werd bijgevolg aangepast waarbij men grote ruimtes creëerde. De logge desks werden vervangen door modernere exemplaren voorzien van een notebook, extra scherm en andere toebehoren. De desks werden daarna samen gezet in groepen en zo werden de landschapsbureaus geboren en kreeg elk kantooreiland zijn specifieke functie.

Een hobbelig parcours
Samenwerken werd meer gedaan en verliep ook veel vlotter. Helaas verminderde de productiviteit en efficiëntie door een gebrek aan concentratie. Vandaag de dag wordt er nog meer aandacht besteed aan samenwerken en ook aan werken in functie van een specifieke taak; de zogenaamde Activity Based Workplaces. Plaatsen waar je zowel individueel als in groep kunt werken en waarbij je altijd voorzien bent van de beste HP-technologie. Waar je ook bent, er staat een desk ter beschikking die voorzien is van de nodige apparatuur.

Voor elk wat wils
HP voorziet in een hele waaier aan apparatuur om je desks – waar die ook staan – goed uit te rusten met de beste technologie zodat je in de meest optimale omstandigheden aan de slag kunt. Wat dacht je van een lichte notebook die je makkelijk mee kunt nemen naar eender welke plek? Of een tweede scherm dat niets aan de verbeelding overlaat? Een handige docking die je in no time connecteert zodat je snel up and running bent?

 

 

Mogelijke configuraties

 

  • HP EliteBook x360
  • HP EliteDisplay E243d 23.8 inch Monitor
  • HP EliteDisplay E243 23.8 inch Monitor
  • HP Thunderbolt Dock met Combo Cable
  • HP Wireless Premium Keyboard
  • HP Wireless Premium Mouse