De all-in-one schermen van Maxhub als echte aanwinst voor jouw meetings - Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

De all-in-one schermen van Maxhub als echte aanwinst voor jouw meetings

06/03/2024

De vele voordelen van digitaal of hybride vergaderen hoeven we je niet meer uit te leggen. Je ervaart ze elke dag. Wat er wel nog beter kan, is het soepel laten lopen van deze meetings. Want geef toe. Haperingen of andere technische storingen komen vaker voor dan je wil. Daarom laten we jou in deze blog kennismaken met de all-in-one schermen van Maxhub als echte aanwinst voor jouw digitale meetings.

 

Maxhub: budgetvriendelijk en all-in-one

Bestaat jouw digitale meeting room momenteel ook uit een scherm met touch functie, een systeem voor camera en microfoon, een mini-computer en een draadloos sharing systeem? Dat werkt, maar is omslachtig en kost je veel geld.

In de schermen van Maxhub zit alles in één toestel ingebouwd. Camera’s, speakers, mini-PC met Windows, touch-functie en draadloze screensharing. En dat voor een veel lagere prijs dan het systeem met allemaal aparte onderdelen. Bovendien krijg je er nog deze extra’s bij:

  • Heel hoge resolutie
  • Perfect contrast door automatisch aanpassen aan omgevingslicht
  • Iedereen perfect in beeld, door automatische aanpassing aan het aantal deelnemers
  • Vanzelf inzoomen op de persoon die aan het woord is
  • Onderdrukking van omgevingslawaai met AI
  • Hoor elkaar klaar en duidelijk, zelfs in grote ruimtes, eventueel met behulp van een Maxhub Speakerphone.
  • Whiteboardfuncties met stylus, ingebouwde polls en documentsharing via QR code.
  • Maak gebruik van een Maxhub casting apparaat die zonder lokale software installatie via USB poort naar het scherm verbindt.

Maak van je standaard display of tv een Maxhub meeting room

Heb je een gewoon scherm hangen en wil je dit inzetten voor je digitale meeting? De Wireless Sharing Box WB05 van Maxhub maakt dit mogelijk. Je scherm wordt een meeting room en je kan perfect je presentatie vanop je laptop tonen op het scherm. Dit gebeurt volledig draadloos. Ook dit systeem is veel budgetvriendelijker dan vele andere systemen op de markt en bieden je een mooie meeting room ervaring.

 

Ben je opzoek naar een scherm zonder extra functie, waar je enkel op moet kunnen schermdelen? Dan heeft Maxhub ook hun Commercial Display waar enkel de castfunctie ingebouwd is. Ook grotere schermen voor gebruik in een auditorium of expohall maken deel uit van Maxhub's portfolio.

 

Klaar voor de next level meetingroom ervaring in jouw bedrijf? Kom langs in Waregem en krijg een demo over onze Maxhub schermen. Contacteer ons nu.