Alfa solutions partner van het W-Festival

IT voor Business / webshop particulieren

Alfa solutions partner van het W-Festival

24/04/2019

Het IT bedrijf, Alfa solutions, is één van de officiële partners van het W-Festival dat doorgaat van 15 t.e.m. 18 augustus in de Expo Waregem.

 

Een logische keuze

Het vierdaagse festival brengt new wave en synthpop op twee grote podia met daarnaast een hoop vernieuwende attracties, zoals een silent disco. “Aangezien het ook vrijwel in onze achtertuin plaatsvindt, was een samenwerking een logische keuze. We leggen hiermee de nadruk op onze vaste waarde in deze regio”, aldus Piet Detailleur, zaakvoerder van Alfa solutions.

 

“Het is een heel mooi initiatief en een interessant kader om onze grootste klanten op uit te nodigen. Op het Kanaal Z & Partner VIP Deck zullen onze zakenrelaties kunnen genieten van de muzikale & alternatieve setting.”

 

 

“We leggen hiermee de nadruk
op onze vaste waarde in deze regio.”

 

 

Wederzijds vertrouwen

“Als een IT partner die constant instaat voor het correct beheren van performante systemen waar elke werknemer van een bedrijf continu op werkt, is het belangrijk een onderbouwde en vertrouwensvolle band met de klant te hebben. We willen hen dan ook écht kennen en dit project is het ideale instrument om die banden aan te halen.”

 

 

“We zullen een veelvoorkomend digitaal

probleem de festivalweide uit helpen.”

 

 

A Power Business

Als jij één van die 30.000 festivalgangers bent, zal je Alfa solutions ook terugvinden aan hun standje op het terrein. “Naast onze businessafdeling, hebben we uiteraard ook onze winkels die veel inwoners van Groot Waregem en omstreken ongetwijfeld kennen. We bieden er allerhande IT elektro aan, en zullen aan onze stand dan ook een veelvoorkomend digitaal probleem de festivalweide uit helpen.”

 

Het festival duurt 4 lange dagen en er verblijven dan ook heel wat mensen op de nabijliggende camping met beperkte voorzieningen. En als er iets is dat we niet meer kunnen missen – zeker in die massa – is het wel onze smartphone. “Daarom zorgen wij voor power! Een mobiele powerbank helpt je zo doorheen het weekend! Tot dan. Wij kijken er alvast naar uit!”

 

Klik hier voor alle info over W-Fest.