9 redenen om Microsoft Teams uit te breiden met Phone en Rooms

IT voor Business / webshop particulieren

9 redenen om Microsoft Teams uit te breiden met Phone en Rooms

06/11/2023

Wedden dat je in jouw bedrijf maar een fractie van het potentieel van Microsoft Teams benut? Zit Microsoft Teams alleen nog in je verre geheugen na die periode van verplicht thuiswerk als ultiem middel om eens met je team te overleggen? Dan is het dringend tijd om je horizonten te verbreden. Want dat wat jij kent is het kleinste topje van de ijsberg. Zeker weten dat je de werking van je bedrijf pakken kan verbeteren. We geven je alvast 9 redenen om Microsoft Teams uit te breiden met Phone en Rooms.

 

1. Bespaar geld: alle tools in één Microsoft Office abonnement
 

Microsoft Teams Phone en Rooms zijn extra’s boven op jouw abonnement. Toch is het goedkoper dan de combinatie van meerdere abonnementen bij verschillende systemen. Vervang oude telefoonsystemen en verlaag de kosten van verschillende vergadertools door alles onder te brengen in Teams. Vermijd de nood aan een groter gebouw bij uitbreiding van je team door het hybride werken te stroomlijnen. Je zal zien dat het abonnement een peulschil is in vergelijking met jouw kosten van vroeger.

 

2. Naadloze integratie met andere Microsoft apps
 

Haal het meeste uit je Microsoft 365-abonnement. Door Phone en Rooms te integreren, profiteer je van een moeiteloze samenwerking met tools zoals Outlook, OneDrive en SharePoint. Dankzij de herkenbare werking en lay-out is het voor jouw team een groot gemak om met één softwarepakket te werken. Efficiënter werken leidt tot een hogere productiviteit, meer werkgeluk en tevreden klanten. Een niet te onderschatten kracht voor jouw bedrijf.

 

3. Alles-in-één communicatie via Microsoft Teams Phone

 

Waarom schakelen tussen verschillende tools? Met Teams Phone kun je bellen, chatten, vergaderen en samenwerken binnen één vertrouwde omgeving. Wist je dat er zelfs gecertificeerde telefoontoestellen bestaan om te linken aan Microsoft Teams? Bellen, opgebeld worden en doorschakelen. Dat gebeurt net als met de gewone telefoon. En gaat razend vlot via de gebruiksvriendelijke interface.

 

 

4. Superieure vergaderkwaliteit met Microsoft Teams Rooms

 

Maak indruk tijdens jouw online bijeenkomsten. Microsoft Teams Rooms is ontworpen om jouw vergaderingen op afstand zo natuurlijk en effectief mogelijk te maken. Maak meerdere virtuele vergaderruimtes aan die je medewerkers eenvoudig met een QR-code reserveren. Werk met gecertificeerde toestellen voor video en audio voor een ongeëvenaarde ervaring. Achtergrondgeluid wordt gefilterd. Iedereen komt mooi in beeld, zowel de medewerkers die van thuis uit werken als de medewerkers in de vergaderzaal. Zo neemt iedereen volwaardig deel aan de vergadering.

 

5. Geniet van de Microsoft Beveiliging
 

Zowel Teams Phone als Rooms profiteren van Microsofts toonaangevende beveiligingsmaatregelen. Er gaan zowel schriftelijk als mondeling heel veel documenten in rond. Het is niet de bedoeling dat iedereen alles zomaar te zien krijgt. Dankzij de Microsoft Beveiliging weet je dat jouw bedrijfsgegevens in veilige handen zijn.

 

6. Werk van overal in je Microsoft omgeving
 

Of je nu op kantoor bent, thuis of onderweg. Microsoft Teams Phone biedt de flexibiliteit om verbonden en productief te blijven. En via Microsoft Teams Rooms vergader je online alsof je allemaal samen in een fysieke vergaderzaal zit.

 

7. Met Microsoft ben je altijd mee met het nieuwste

 

Blijf voorop lopen. Microsoft voegt voortdurend nieuwe en verbeterde functies toe, zodat jij altijd toegang hebt tot het beste wat communicatietechnologie te bieden heeft.

 

8. Microsoft Teams op maat van jouw bedrijf
 

Stel Microsoft Teams Phone en Rooms in op jouw specifieke bedrijfsbehoeften, van speciale app-integraties tot interface-aanpassingen. Kies een unieke dynamische achtergrond om te vergaderen. Spreek een uniforme voicemail in. Maak er iets leuks van en spring eruit. Leuk voor medewerkers, leveranciers én klanten.

 

9. De schaalbaarheid van Microsoft Teams
 

Of je bedrijf nu groeit of zich aanpast aan veranderende omstandigheden, Microsoft Teams Phone en Rooms pas je eenvoudig aan om aan jouw veranderende behoeften te voldoen.

 

Microsoft Teams Phone en Rooms zijn een game-changer voor jouw bedrijf. Til de efficiëntie, productiviteit en samenwerking binnen jouw team naar een hoger niveau.

 

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!