5 redenen om te kiezen voor Microsoft 365 Premium voor jouw bedrijf

IT voor Business / webshop particulieren

5 redenen om te kiezen voor Microsoft 365 Premium voor jouw bedrijf

24/08/2023

Het prijsverschil tussen Microsoft 365 Standard en Premium is miniem als je ziet welke voordelen er allemaal tegenover staan. Wij geven je hier alvast 5 redenen om te kiezen voor Microsoft 365 Premium voor jouw bedrijf.

Het allergrootste voordeel van de Premium licentie? De sterke beveiliging. Cybercriminelen zijn vaak een stap voor als het op het gebruik van geavanceerde technieken aankomt. Maar jij bent vooral liever ook deze criminelen een stap voor. Met jouw Microsoft 365 Premium heb je de ideale basis om je hiertegen te wapenen. Bovendien heb je als bedrijf steeds meer informatie te beheren. Een uitdaging waarbij Microsoft 365 Premium je de mogelijkheden biedt die je zoekt.

 

  1. Krachtige bescherming tegen cybercriminaliteit met Office 365 Advanced Threat Protection (ATP)

De Office 365 Advanced Threat Protection is de bewakingsagent van je volledige Microsoft omgeving. Deze krachtpatser staat op de eerste rij. Hij scant de inkomende e-mails in realtime en blokkeert in een fractie van een seconde onheilspellende berichten. Nog voor ze de mailbox bereiken. Hij staat aan de frontlinie en vormt zo de essentiële beveiligingslaag tegen cyberaanvallen via phishing, schadelijke bijlagen of kwaadaardige links.

 

  1. Sterke verdediging tegen virussen met Windows Defender

Sluipt er toch iets door de mazen van het net van de ATP, dan staat de Windows Defender klaar om de bedreiging uit te schakelen. Windows Defender is de ingebouwde antivirus in je volledige omgeving. Met andere woorden in alle toestellen van jouw netwerk. Met de Premium licentie haal je deze krachtige verdediger in huis en biedt je weerwoord tegen malware en andere bedreigingen.  

 

  1. Vertrouwelijk omgaan met bedrijfsgegevens met Informatierechtenbeheer (IRM)

De tijd van klakkeloos kopiëren en plakken van documenten op alle mogelijke toestellen is verleden tijd. Dankzij het Informatierechtenbeheer of IRM ken je rechten toe aan documenten en medewerkers. Mogen bepaalde gegevens bijvoorbeeld niet gekopieerd of doorgestuurd worden? Dan stel je dit zo in en weet je ook zeker dat dit niet zal gebeuren.

 

  1. Handige opslag van e-mails met Exchange Online Archiving

De mailbox is vaak een kluwen aan berichten. Sommige e-mails zijn nu eenmaal belangrijk om te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan garantiebewijzen, correspondentie met juridische waarde en noem zo maar op. Vind dan maar eens de juiste e-mail terug als je hem nodig hebt. Of erger nog: wat als hij tijdens een opkuis toch verloren is gegaan? Ook daar heeft Microsoft 365 Premium een oplossing voor. Met Exchange Online Archiving kan je over je volledige bedrijf onbeperkt e-mails archiveren en opslaan voor lange termijn. Dat maakt het e-mailbeheer een pak duidelijker en efficiënter.

 

  1. Centraal beheer van mobiele toestellen en apps met Intune

Jouw IT-infrastructuur gaat veel verder dan enkel de laptops en computers in je bedrijf. Tablets, smartphones en de apps op deze apparaten tellen ook mee. Ook voor deze onderdelen is een krachtige beveiliging en slim beheer cruciaal. Microsoft Intune is dan ook de ideale tool voor een modern IT-beheer, vooral ook dankzij de naadloze integratie met Azure Active Directory.

 

Kortom, Microsoft 365 Premium biedt een alomvattende oplossing om de efficiëntie te verhogen, de veiligheid te verbeteren en de samenwerking te vereenvoudigen binnen jouw bedrijf.

 

Maak vandaag nog de overstap en profiteer van de vele voordelen die dit krachtige pakket te bieden heeft. Bespaar kosten, verhoog de productiviteit, bescherm je waardevolle gegevens en geniet van ruime cloudopslag met Microsoft 365 Premium.

 

Contacteer ons nu om jouw abonnement te optimaliseren.