Alfa solutions opnieuw hoofdsponsor van Tievolley Tielt.

IT voor Business / webshop particulieren

3 jaar langer sponsor van Tievolley Tielt

16/03/2018

Ook de voorbije drie jaar was het bedrijf van Piet Detailleur de hoofdsponsor en hij besliste er nog eens drie seizoenen bij te doen. Dat werd tijdens het clubfeest bekendgemaakt.

 

Het waren drie succesvolle jaren, vooral voor de dames, die promoveerden naar eerste divisie en daar mooie resultaten boekten. "Wat positief is en mij vooral interesseert, is dat er opnieuw 520 mensen op het clubfeest zijn", aldus Piet Detailleur van Alfa solutions. "Het is een familiaal gebeuren en volleybal is een mooie sport.

 

Ik heb vroeger ook volleybal gespeeld bij Kuros Zulte en ik vind het een mooie bijdrage voor een mooie vereniging. Twee jaar geleden speelden ze kampioen en nu staan ze opnieuw aan de leiding. Liga B lonkt, maar ik denk dat er een afweging zal moeten gemaakt worden. Wat gaat het kosten? Dat is de vraag. Een promotie kost immers geld."

 

"Ik kan alvast zeggen dat we ons geëngageerd hebben om opnieuw sponsor te zijn voor een iets groter bedrag. Dat heeft niet meteen te maken met een eventuele promotie van de dames. De respons die we kregen was goed. Het creëert een zekere animo in de winkel, vooral in Tielt. Het is een familiaal gebeuren en als je dat vergelijkt met het voetbal is dat totaal iets anders. Ik ben ook sponsor bij Zulte Waregem. Hier bij Tievolley is het ongedwongen, familiaal en op liefhebbersbasis."

 

"Jeugd is de toekomst"

 

"Jammer dat ik zo weinig naar de matchen kan komen, want ik zie deze mooie sport heel graag en kan met volle teugen genieten van de ambiance in de Tieltse sporthal", vervolgt Detailleur. "Ik kan ook benadrukken dat er bij Tievolley een heel goede jeugdwerking is. Nancy Verstyn is daar een sleutelfiguur in. Het is een gedreven dame met heel veel pit. Zij staat er echter niet alleen voor, want er zijn nog heel wat andere medewerkers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Dergelijke mensen zijn nodig, want de jeugd is belangrijk, het is de toekomst."

 

Bekijk hier het originele artikel van de Krant van West-Vlaanderen.