Onze winkels

Onze twee winkels in Waregem en Tielt verzorgen het nieuwste IT aanbod voor particulieren en zijn ook voor business klanten een contactpunt waar ze persoonlijk verder geholpen kunnen worden.

 

De kracht van personal experience en advies valt niet te onderschatten, daarom beschikken we over meerdere specialisten die u graag in woord en daad bijstaan. Elke vestiging heeft zijn eigen specialisaties en hersteldienst.


Uw scherm laten herstellen?

Maak hier uw afspraak

iLabo hersteldienst

Waregem

Computer & toebehoren  - Multimedia – Televisie & audio – Smartphone & tablet – Printer – Accessoires

Tielt

Computer & toebehoren  - Multimedia - Smartphone & tablet – Printer – Accessoires

 

Hebt u de aankoop van een nieuw toestel in gedachten? Kom gerust naar onze winkel. Daar verzorgen we een professionele verkoop met verzekerde garantie en dienst na verkoop. Maar in eerste instantie luisteren we graag naar uw specifieke noden en kunnen we aan de hand daarvan het beste toestel op uw maat aanbieden.

 

Maar daar stopt het dus niet. Heeft u later nog hulp nodig of is uw toestel defect? Bij ons geniet u optimaal van uw garantie en herstellen we uw toestel zo snel mogelijk, meestal zonder het te moeten opsturen.

 

Onze troef is specialisatie, persoonlijk advies en opvolging. Daar staan we voor en zetten we ons elke dag opnieuw 100% voor in.

 

CAMPAGNES

Garantieuitbreiding tot 3 jaar voor geselecteerde HP OfficeJet (Pro) printers.

>> Registreer hier uw toestel

  • Schermherstellingen
  • SSD plaatsen
  • Batterij vervangen
  • En nog zoveel meer!

Klaar in 30-60 minuten