Security audit

We maken een risicoanalyse van uw IT-netwerk en bieden u antwoorden op vele security vragen. Dit is een eerste stap en onderdeel van uw beveiligingsstrategie.

 

Een audit geeft u inzicht in de zwakke plekken van uw omgeving en zorgt ervoor dat u die kunt aansterken en correct beheren.

 

Met een audit krijgt u het totaalplaatje en kunt u meteen zien op welke specifieke plekken er actie ondernomen moet worden. Pro-actief werken is steeds de beste manier van werken!

SECURITY AUDIT

Waarom een security audit?

  • Digitale gevaren zijn er! De beste manier om die aan te pakken is proactief.
  • IT kan heel complex lijken, met een audit krijgt u een helikopterzicht van hoe u ervoor staat 

Een Security Audit is de eerste stap

 

Om te bepalen hoe veilig uw systemen momenteel zijn, en om te bekijken waar u naartoe wilt, is een security audit de beste eerst stap.

 

Risicobeoordelingen

Onze IT security experts bieden een compleet gamma aan interne en externe risicobeoordelingen om uw IT-infrastructuur, IT netwerk, de bijhorende applicaties en processen te evalueren op zwakke plekken.

 

We werken samen met uw IT medewerkers

We werken samen met uw IT-afdeling of de interne IT verantwoordelijke. Zij hebben immers op dat moment de inhouse kennis, en het zijn ook zij die ermee verder moeten.

 

Doelmatige & toegankelijke verbeterpunten

We vertalen onze bevindingen en aanbevelingen voor uw bedrijf op een toegankelijke manier. We leggen uiteraard de nadruk op zaken die prioriteit vragen en willen op die manier u volledig betrekken in de security verbeteringen voor u en uw bedrijf.